Ansök
nu
Dela
tjänsten

Elektriker

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2020-03-29

Om företaget

Nordkalk presenterar stolt Björka Mineral AB som det senaste tillskottet i koncernen. Björka är experter på vit dolomit. Deras produkter, inriktade mot byggsektorn, sträcker sig även till jordbruk och miljö. Med anläggningar i Glanshammar, Sala och Larsbo, är Glanshammars anläggning känd för sin underjordiska gruvdrift. I företaget är sammanlagt ca 50 personer anställda i både brytning och produktion.

Nordkalk är en ledande leverantör i Nordeuropa av kalkstensbaserade produkter. De erbjuder nödvändiga råmaterial till ett stort antal industrier, såsom pappers- och cellulosaindustrin, stål- och gruvindustrin samt bygg- och kemiindustrin. Deras lösningar bidrar till renare luft och vatten liksom en ökad produktivitet inom lantbruket. Med värderingar som öppenhet, rättvisa, anspråkslöshet, tillit och respekt – vägleds personalstyrkan tillsammans mot gemensamma mål. Företaget fokuserar på att skapa en bra och säker arbetsplats, på att producera säkrade råvarureserver samt att kontinuerligt förbättra sin verksamhet över tid. Nordkalk har produktion på mer än 20 orter i Östersjöregionen, Centraleuropa, Norge och Turkiet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker Elektriker för anställning omgående.

Som Industrielektriker kommer du att arbeta med underhåll av tex motordrifter till företagets produktionsutrustning som är inom processindustrin. I tjänsten ingår periodiska kontroller och felavhjälpning av apparater i ovanstående anläggningar. Arbetet består bla av felsökning utifrån anläggningens ritningsunderlag samt förbättringsarbete.

Arbetet kan komma att ske på höga höjder och i trånga utrymmen samt både inom- och utomhus.

Din profil

Du som söker bör ha godkänd gymnasieutbildning inom el alt utb som värderas likvärdig.

Vi ser gärna att du har läst styr o regler och gärna grunder i PLC men inget krav.

  • B-körkort är ett krav
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska är meriterande

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Vi värdesätter din vilja att vara med att utveckla och förbättra anläggningen utöver det vardagliga underhållsarbetet.

Arbetstiden är dagtid men kan övertid även ingå beredskap.

Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Best Bemanning & Rekrytering AB

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2020-03-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Marita Eriksson

Telefonnummer:

021-440 30 63

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen