Ansök
nu
Dela
tjänsten

CNC-operatör

Arbetsgivare:

Hallings Metallkomponent AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2022-01-23

Om företaget

Hallings är ett familjeföretag som har ca 10st anställda och har ca 20 maskiner till sitt förfogande.

Historien om Hallings är lång. En del säger att de är Strängnäs äldsta företag -En definitionsfråga. Men i vilket fall som helst har de 100-åriga anor. Det började med en pennvässare och skruven som höll bladet. Den tillverkades i en liten automatsvarv. Denna hade överkapacitet och därför började skruvar tillverkas på lego. På 50-talet övertog Wollmar Halling verksamheten och 1965 flyttade företaget till dåvarande adress i Strängnäs.

Sedan dess har naturligtvis otroligt mycket hänt. 2018 tog bröderna Persson över ägarskapet och 2019 flyttade företaget till nya lokaler till Fogdö Solö.

Men den gamla andan finns kvar, skickliga yrkesmän med passion för svarvning i en organisation där kundservice och kvalitét är en 100-årig vana.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en engagerad person med ett stort intresse för CNC-svarvning, legoarbeten och maskinunderhåll? Vill du vara med och bidra till Hallings framgångar? I rollen som CNC-operatör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

I den här rollen kommer du framför allt arbeta med CNC-styrda maskiner. Du kommer att ingå i teamet på produktionsavdelningen och arbeta i trivsamma, trevliga och fräscha lokaler i Strängnäs.

Din profil

Till rollen som CNC-operatör söker vi framförallt dig som är en engagerad och organiserad person som motiveras av att få lära dig nya saker och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av CNC-svarvning, ritningsläsning och kontrollmätning, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av CNC-svarvning och CNC-styrda maskiner, har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Har du tidigare erfarenhet från FANUC är det meriterande.

Tjänsten är på dagtid.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Hallings Metallkomponent AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Kent Karjer

Telefonnummer:

016-400 99 26

E-post:

kent@bestbemanning.nu>

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen