Ansök
nu
Dela
tjänsten

Print Service administratör till Atea Eskilstuna

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-07-24

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Om Atea

Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum, och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.

” Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster”

Just nu söker Bestbemanning dig som vill jobba som administratör hos Atea i Eskilstuna. Uppdraget är ett konsultuppdrag på lång sikt, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Bestbemanning och uthyrd till Atea. På Atea kommer du att tillhöra ett team med 10 specialistadministratörer som sitter i Eskilstuna, Borås och Malmö.  Rollen innebär att du kommer att bevaka och hantera förbrukningsbeställningar via telefon, mejl och automatlarm, samt hantera eventuella tillhörande fakturor/krediteringar. Du kommer registrera nya, ändra och ta bort beställningar, bevaka leveransen av beställningarna och hantera eventuella problem som kan uppstå. Dessa förbrukningsbeställningar kan vara toner, wast tonerbehållare, trummor, klammer och papper, med andra ord, allt inom print.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av Evatic, Navision eller Excel, samt erfarenhet av någon typ av kundservicearbete. Du är strukturerad och har en administrativ ådra som gör att du snabbt och effektiv hanterar ärenden och uppdaterar i system. Som person är du lättlärd och trivs med många bollar i luften. Att hjälpa kunder är något du brinner för och du har en analytisk förmåga som gör att du har möjlighet att identifiera och åtgärda problem som kan uppstå i samband med kundleveransen.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-07-24

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som medarbetare på Best kommer du att vara en del av vårat team. Det är endast du som sätter gränserna över hur din framtid kommer att se ut och vi hjälper dig gärna på vägen. På Best blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter, vill du vara med?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Jacob Fagerström

Telefonnummer:

E-post:

Jacob.fagerstrom@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning&Rekrytering i Sverige AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen