Ansök
nu
Dela
tjänsten

Account Manager till Airtime Sales

Arbetsgivare:

Airtime Sales

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2022-03-25

Om företaget

Airtime Sales erbjuder geografiskt styrd annonsering i två av Sveriges största tv-kanaler, TV3 och Kanal 5 samt deras playtjänster Viafree och Discovery+. Genom att rikta kommunikationen mot 19 olika regioner undviker vi geografiskt spill och gör reklamen träffsäker och kostnadseffektiv reklam. Vår vision är att Airtime Sales ska vara den ledande och självklara partnern för smarta annonslösningar, och de ledord vi arbetar efter för att nå dit är mod, ansvar och passion.

Om tjänsten

Vi är 30 medarbetare runtom i hela Sverige, men vi vill bli fler! Nu söker vi en ansvarstagande och driven Account Manager till Västerås. Din uppgift blir att få in nya kunder och bygga en långsiktig kundportfölj. Du driver in och utvecklar affärer enligt uppsatta mål och kommunicerad budget. Du bokar och genomför möten, presenterar våra erbjudanden, tar fram offerter och upprätthåller goda relationer med dina kunder. Du rapporterar till teamledaren för Account managers.

Din profil

För att lyckas i rollen bör du vara social, driven och målinriktad med god kommunikativ förmåga. Du är lyhörd och engagerar dig för att göra kunderna nöjda. Vi tror att du har relevant erfarenhet eller utbildning men framför allt en vilja att utvecklas. Du bör också ha koll på TV och playtjänster.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Airtime Sales

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2022-03-25

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Natalie Lindqvist

Telefonnummer:

021- 540 05 02

E-post:

natalie.lindqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen