Ansök
nu
Dela
tjänsten

Account Manager/Industrisäljare till Hörmann

Arbetsgivare:

Hörmann Service

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag:

2022-06-10

Om företaget

Hörmann Svenska AB grundades 1997 är ett helägt dotterbolag till det tyska familjeföretaget Hörmann KG. Idag är vi ca 130 anställda på företaget och vårt huvudkontor med lager är placerat i Örebro. Inom Sverige är vi fördelade på tre divisioner; Konsument, Industri och Service.

På den svenska marknaden säljer vi garageportar, entrédörrar, industriportar, produkter för lastteknik och infartskontroll, drivenheter och tillbehör. Försäljningen sker både direkt till slutkund, B2C, och genom återförsäljare B2B.

Läs mer om oss på www.hoermann.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Hörmann Svenska AB har nu behov av att tillsätta en ny Account Manager inom vår industridivision med placering på vårt kontor i Linköping. Ditt övergripande ansvar blir att driva direkt-försäljningen mot våra kunder inom vårt industrisegment. Du tillhör säljorganisationen inom division Industri tillsammans med dussintalet medarbetare. Du rapporterar direkt till försäljningschef Industri.

Dina ansvarsområden:
  • Affärsansvar för att utveckla affären och relationen med befintliga och nya kunder.
  • Ansvara för att uppsatta säljmål nås.
  • Samverka med andra funktioner på avdelningen/inom det geografiska området för att maximera företagets affärer i marknadssegmentet.
  • Ansvarar för att rutiner i verksamhetssystemet efterlevs.
  • Ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitetsanvisningar.
  • Fullgör dina arbetsuppgifter enligt gällande föreskrifter, lagar och avtal.
  • Deltar i företagskommunikationen och söker aktivt efter information som påverkar befattningen eller individen.
  • Att i övrigt fullgöra, av närmaste chef tilldelade, arbetsuppgifter.

Du kommer fokusera på våra industrikunder. Försäljningen sker i direkt- och projektform och är ofta tämligen komplex, särskilt gällande avtalen. Du är rådgivande säljare där ditt mål alltid är att ge kunden det bästa förslaget utifrån kundens behov. Det är oerhört viktigt att du skapar goda och långsiktiga relationer med dina kunder.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års säljerfarenhet med goda resultat och erfarenhet från branscher som bygg, installation, anläggning, hiss eller liknande.

Har du erfarenhet från portbranschen är det mycket meriterande!

Vidare har du erfarenhet från att ha arbetat med projektförsäljning. Du har arbetat med försäljning där relationsbyggandet är en hörnsten i din försäljning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, förhandlingsteknik samt presentationsteknik. Du har någon form av eftergymnasial utbildning i teknik eller ekonomi.

Som person är du en god relationsskapare och en skicklig kommunikatör. Du drivs av att göra affärer och du har ett starkt resultatfokus. Du har en förmåga att utveckla befintliga affärer men också kunna se nya affärsmöjligheter. Vidare är du noggrann och strukturerad och har ett genomtänkt processorienterat arbetssätt. I möten med kund är du lugn och inger förtroende. Du arbetar med hög energi och är aktiv på marknaden och tar många kontakter. Utöver det har du ett stort driv och ork att nöta på även vid motgång.

Du säljer främst på ditt område i och omkring Östergötland. Övernattningar kan förekomma.

Vi erbjuder en spännande tjänst i ett marknadsledande bolag med kvalitetsprodukter. För rätt person kommer det finnas stora möjligheter att kunna påverka försäljningen och framtida resultat.

Nyfiken?

Är det något du funderar över, så ring gärna till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070 -618 06 75. Din CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 23/5 -22.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Hörmann Service

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag

2022-06-10

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande, sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen