Ansök
nu
Dela
tjänsten

Account manager till Svea Pall

Arbetsgivare:

Svea Pall

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-03-19

Om företaget

SVEA Pall är en rikstäckande helhetsleverantör och vi är ett av Sveriges ledande företag inom träemballage och returlogistik. Det självklara valet för företag som vill ha anpassade lösningar med målet att göra deras pallhantering så enkel och kostnadseffektiv som möjligt.

SVEA Pall arbetar med kunder och leverantörer i hela Skandinavien, allt från företag som behöver oss varje dag om året till företag som behöver oss enbart när behovet uppstår. Oavsett så är vi en aktör som andra företag är beroende av för att skala sin verksamhet – och det tar vi med största ansvar i vårt engagemang och i vår leverans.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en kreativ och initiativtagande person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Trivs du som bäst när arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta ett stort eget ansvar? Då kan jobbet som Account Manager på Svea Pall vara precis det du är ute efter. Sök jobbet idag och bli en del av teamet på Svea Pall inom kort!

Att jobba som Account Manager

Att arbeta på Svea Pall innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur logistikbranschen fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för totalförsäljningen och arbeta med långsiktig kundvård. Förutom det kommer du även att arbeta med merförsäljning mot befintliga kunder.

 

 

Din profil

För att lyckas som Account Manager hos oss på Svea Pall brinner du för att påverka och skapa. Vi söker dig som är affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös.

Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa mål.

Du bör ha en utbildning inom försäljning, men inget krav. Hög kompetens inom kundrelationer, försäljning och merförsäljning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning av produkter, arbete med kundvård och affärsutveckling, men det är inget krav. Huvudsaken är att du har en stark vilja att lära och god förmåga att skapa relationer med såväl dina kollegor som Svea Palls kunder.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Svea Pall

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-03-19

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Nu expanderar vi kraftigt och söker därmed förstärkning till vårat kontor beläget i centrala Eskilstuna. Kan vi erbjuda det du önskar i ditt nästa steg och har du själv det som krävs för att lyckas i rollen?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

0721440060

E-post:

mattias.hoglund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Företagets
kontakt

Namn:

Roll på företaget:

Telefonnummer:

E-post:

Företag:

Svea Pall

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen