Ansök
nu
Dela
tjänsten

Målmedveten utesäljare till ADinQ i Örebro

Arbetsgivare:

ADinQ

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2019-05-17

Om företaget

ADinQ är ett mediebolag inom den svenska marknaden för DOOH. Basen i verksamheten är butiks-tv i kassalinjen på över 200 butiker, WILLY:S och ICA, från Boden i norr till Ystad i söder. Ett koncept med med rörlig bild och ljud som vi är relativt ensamma om och specialiserade inom sedan många år. I produktportföljen finns även digitala storbildsskärmar på strategiska platser runtom i Sverige. Totalt har vi över 600 skärmar på mer än 200 platser i Sverige, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder två kompletterande digitala utomhusplattformar att marknadsföra sig på. Lokalt, regionalt eller rikstäckande. Vi producerar även reklamfilmer och annonser åt våra kunder. Butiks-tv och storbildsskärmar med stark lokal förankring förenar utomhusreklamens fördelar med tv-reklamens egenskaper. Digitala storbildsskärmar på strategiska platser i stadsmiljö exponerar effektfullt varumärken där människor är på väg. Vår stora fördel är att vi kan vara lokala i hela Sverige.

Företaget grundades 2009 i Borås där huvudkontoret också ligger, med lokalkontor i Eskilstuna.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi expanderar nu i Örebro och behöver därför förstärka med en målmedveten och driftig utesäljare som har erfarenhet från B2B försäljning och är van vid uppsökande försäljning. Vi ser gärna att du bor i Örebro området och har god lokal kännedom. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bearbeta nya och vårda befintliga kundrelationer i framförallt Örebro, Kumla, Lindesberg. Du sköter främst din kundbearbetning genom personliga besök men är även van att sälja genom telefonbearbetning.
Att sälja digitala annonslösningar innebär också att du behöver tycka att det är roligt med idéförsäljning. Samt att det faller sig naturligt för dig att presentera lösningar utifrån kundernas behov och en vilja att hjälpa kunderna. Du kommer ha en viktig roll i att bygga ADinQs varumärke. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom dynamiken i gruppen är extremt viktigt
Du är ADinQ´s ambassadör och ansikte utåt och du ansvarar för hela säljprocessen. Från prospektering, mötesbokning, fältarbete, offertarbete och avslut. Du blir en del av ett engagerat och affärsdrivet team.

Din profil

Du har god lokalkännedom i Örebro med omnejd och gärna ett upparbetat kontaktnät.

B-körkort är ett krav.

För att trivas i den här säljrollen behöver du verkligen älska uppsökande försäljning och ha väldigt lätt för att skapa bra kundrelationer, både på kort och lång sikt. Den här tjänsten innebär mycket frihet under eget ansvar, vilket kräver att man är bra på att leda sig själv och har bra struktur i sitt säljarbete samt är en social begåvning. Erfarenhet från media är inget krav utan personlighet och inställning är helt avgörande. Gärna med en stor portion humor i bagaget. Har du energin och viljan - så har vi redskapen!

Detta är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.
6 månaders provanställning tillämpas.
Fast lön samt provision.
Förmånsbil erbjuds.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

ADinQ

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2019-05-17

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Patrik Karlsson

Telefonnummer:

016-400 99 19

E-post:

patrik.karlsson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen