Administratör till InneVäder

Arbetsgivare:

Inneväder

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-11-14

Om företaget

InneVäder AB sysselsätter idag ca 30 personer. Vi sitter i kontors- och fabrikslokaler på Sundbyvägen i Eskilstuna.
Vi är ett företag som ser till helheten, från idé till färdig anläggning. För att kunna bedöma vilken klimatlösning som är bäst för respektive miljö, behövs inte bara goda teoretiska kunskaper. Det krävs också mångårig erfarenhet av olika praktiska tillämpningar, kombinerat med beställares intentioner och användares behov. Dessa egenskaper har våra medarbetare.

Om tjänsten

På kontoret hos InneVäder är vi ett härligt gäng på sju personer som nu behöver utökas med en administratör. Som administratör har du egna ansvarsområden med arbetsuppgifter som ligger både i närtid och på sikt, vilket gör det önskvärt att du har förmågan att kunna prioritera. Samtidigt som du har ansvar för dina uppgifter ser vi också att du är prestigelös för det arbete du utför som är en förutsättning för att dina kollegor ska kunna utföra sitt arbete.

Du kommer att arbeta i olika affärssystem där du har överblick och kontroll över att informationen är både tillgänglig och begriplig. Tjänsten innefattar även service, både internt gentemot kollegor samt externt mot företagets kunder och leverantörer. På sikt kan tjänsten komma att kompletteras med enklare ekonomiuppgifter.

Tjänsten är på 50% och kan eventuellt ökas i takt med att bolaget expanderar. Kontorstider för tjänsten är 07–11 måndag till fredag.

Om dig

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet samt tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter. För att lyckas i tjänsten bör du även ha erfarenhet från Officepaketet samt ha ett serviceminded synsätt. Som person är du kommunikativ, social och lättsam. Har du kunskap inom ekonomi (tex leverantörsfakturor) är det ett plus.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande, vilket betyder att den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Inneväder

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-11-14

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen