Ansök
nu
Dela
tjänsten

Tekniskt driven applikationstekniker

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Stockholm/Ropsten/Värtahamnen

Sista ansökningsdag:

2023-11-19

Om företaget

Service Works Global, SWG, är Nordens ledande leverantör av digitaliseringsstöd till fastighetsbranschen. Tillsammans med våra kunder och partners blir vi i allt högre grad involverade i spännande projekt med att effektivisera informationsprocesser från projektering och produktion in till våra kunders FM-system. Vi är just nu i en stark tillväxtfas och söker fler medarbetare som vill vara med på resan när vi digitaliserar och utvecklar fastighetsbranschen.

Vi söker en medarbetare till supportteamet

Vill du bli en del av vårt team? Vi är ett team på 5st som tillsammans ger Sveriges största fastighetsbolag den bästa supporten av deras affärssystem. Hos oss på kontoret får du vara en del av vår goda laganda, frukost 1 dag/vecka och bra villkor från bland annat Benify.

Initialt krävs närvaro på kontoret för att lära sig systemet och våra processer, sedan finns möjligheter att arbeta på distans ett par dagar i veckan.  Vi erbjuder en modern arbetsmiljö och en stor variation i det dagliga arbetet.

Det här innebär tjänsten

Vi behöver nu en medarbetare som precis som oss vill arbeta med support, test och ge våra kunder stöd i vårt  affärssystem. Det gör vi genom att felsöka och läsa loggfiler. Arbetet innebär allt från sökning i databasen till inloggningsproblem och stöd i hur systemet används. Vi är pedagogiska och professionella i vår dialog med våra kunder, vilket är en viktig aspekt i tjänsten. Alla ärenden kommer till oss via Jira och det är här den mesta av dialogen sker. Kommunikationen med våra kunder och internt sker på svenska, men vi ingår i en internationell koncern med engelska som gemensamt språk.

Applikationstekniker som har driv och teknisk nyfikenhet!

 

Hos oss på SWG Nordic housing får du som arbetar med applikationssupport en tydlig och viktig roll i vår organisation.

  • Vi söker dig som är IT-kunnig som är van att arbeta både i Linux och Windows miljöer.
  • Gärna ett par års erfarenhet av att arbeta som applikationstekniker eller liknande.
  • Det är meriterande om du har vana att ställa frågor mot databaser. (MySQL/MS SQL)
  • Du har förmågan att dokumentera kända och återkommande incidenter.

Vårt kontor ligger i Värtahamnen, Hangövägen 29. Välkommen med din ansökan!

Mer om Service Works Global Nordic Housing

Vi utvecklar lösningar för att samla in, strukturera och använda all information inom fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice. Vi erbjuder expertis och systemstöd för informationshantering under en fastighets hela livscykel som förbättrar kommunikation, effektiviserar processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet. Vi ingår i Service Works Global med kontor i Storbritannien, Kanada och Australien. SWG ägs till 100% av Addnode Group AB vars B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Vi är det familjära företaget i ett börsnoterat företag.  Läs mer på swg.com samt addnodegroup.com.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Stockholm/Ropsten/Värtahamnen

Sista ansökningsdag

2023-11-19

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!
Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen