Säljchef till by Willow

Arbetsgivare:

by Willow

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-04-23

Vilka är vi?

by Willow arbetar med flertalet olika varumärken som marknadsförs och säljs till butiker i Skandinavien och norra Europa med Tyskland som primär marknad. Våra kunder består av allt från leksaksbutiker, modebutiker, nöjesparker till optiker. by Willow är en del i Helekopterkoncernen, en koncern som senaste 12 åren vuxit från 0 till 6 starka utvecklingsbolag. Detta tack vare vårt fokus på entreprenörskap, utveckling av nya bolag samt långvariga kundrelationer. Inom Helekopterkoncernen råder ett prestigelöst arbetssätt där vi stöttar varandra över bolagsgränser. Vi hjälper till där det bäst behövs så ska en stor order packas – ja, då kavlar VDn och övriga upp ärmarna.

https://www.bywillow.com/
https://helekopterhuset.se/

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vad innebär rollen?

Rollen innebär att du kommer att arbeta med att sätta och driva säljstrategier för att nå ut med by Willows produkter på marknaden. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för den operativa försäljningen i Skandinavien och sedan leda och utveckla samarbetet med våra internationella partners. Vi jobbar nära och har goda relationer med våra befintliga kunder och lika självklart som det är att bibehålla och utveckla dessa samarbeten, lika självklart är det att bearbeta potentiella nya kunder både i Sverige och internationellt för att skapa hållbar och långsiktig tillväxt.

I och med närheten till marknaden som följer med din säljchefsroll, kommer du även vara en stor del i arbetet att söka efter nya trender och påverka vilka nya produkter by Willow kommer utöka sitt sortiment med.

För bästa bearbetning och kontakt med våra kunder kommer du att resa både inom Sverige och internationellt – du kan räkna med att vara på resande fot ca 5-8 nätter/månad.

Dina närmsta kollegor/samarbetspartners är teamet inom by Willow bestående av tre kollegor i Sverige och en i Tyskland. Dessa fokuserar idag 100% av sin tid på by Willow. I och med att vi är en del av Helekopterkoncernen delar vi sedan flera resurser med gruppens övriga bolag, där det totalt arbetar ca 40 personer.

Din profil

by Willows nya säljchef

Vi tror att du har erfarenhet av någon typ av ansvarsroll, gärna inom försäljning. Du kanske kommer från en butikschefsroll, från att ha drivit eget eller så kan du på annat sätt påvisa att du är riktigt vass på att se och ta vara på affärsmöjligheter. Vill du dessutom få utlopp för din kreativitet och fingertoppskänsla för design och trender - då är by Willow rätt företag för dig! Här kommer du att få vara med och driva en verksamhets fortsatta framfart både inom Sverige och internationellt.

För oss är din personlighet, ditt engagemang och din uthållighet det viktigaste för i detta lilla bolag så blir alla arbetsuppgifter på både strategisk och praktisk nivå relevanta. Med ett entreprenöriellt mindset tror vi att man kan lyckas med nästan vad som helst!

Vi ser gärna att du

* Har erfarenhet av säljarbete, säljteknik och gärna strategiskt arbete inom försäljning

* Är driven och ambitiös

* Har god kommunikativ förmåga och är flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift. Vi ser positivt på om du har kunskaper i tyska, men det är inget krav.

* Har god datorvana

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

by Willow

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-04-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-400 99 10

E-post:

peter.bogdanov@Bestbemanning.nu

Företag:

BestBemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen