Ansök
nu
Dela
tjänsten

Arbetsmiljöansvarig till vår produktion i Arboga

Arbetsgivare:

Starka Betongelement

Ort:

Arboga

Sista ansökningsdag:

2022-06-06

Om företaget

Med vårt engagemang och hantverksskicklighet utgör vi en trygg och smidig samarbetspartner för våra kunder. När Yngve Persson startade verksamheten 1930 var hans främsta avsikt att skapa kvalitetsprodukter. De ledorden bär vi med oss i vårt arbete än idag. Däremot ska vi vara med och bygga historiskt stora volymer av både infrastruktur och bostäder, vi ska bidra med att ställa om till att bli klimatneutrala till år 2045. Därför blir STARKA´s hållbarhetsarbete särskilt viktigt.
Vi är totalt ca 250 anställda idag, varav ca 70 personer i Arboga.

Läs mer om oss på Starka på: www.starka.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi en Arbetsmiljöansvarig med erfarenhet av ett brett hållbarhetsarbete till vår produktion i Arboga. Ta chansen att söka rollen som Arbetsmiljöansvarig på ett familjärt företag med god laganda och där man får chans att påverka och utvecklas.

Sand, sten, cement och vatten – betong består av rena naturprodukter och passar överallt där flexibilitet och god miljö eftersträvas. Betong har lång hållbarhet och sett över materialets hela livscykel påverkar det vår miljö lite.

Som Arbetsmiljöansvarig på STARKA blir du en resurs för verksamheten i Arboga. Du driver och ansvarar för frågor gällande arbetsmiljöfrågor samt till viss del även kvalité- och miljöfrågor. Du stöttar produktionen och säkerställer att siten i Arboga följer lagar och förordningar och arbetar med riskbedömningar avseende arbetsmiljöfrågor, vilket sker kontinuerligt.  Du är också den som följer upp att satta riktlinjer följs.

I rollen som Arbetsmiljöansvarig på STARKA i Arboga kommer du att få möjligheten att vara en del av att driva vårt hållbarhetsarbete. Att ta fram handlingsåtgärder på kort och lång sikt och driva mot uppsatta mål för bland annat en hållbar utveckling. Du kommer att bistå och medverka till att man driver igenom arbetsmiljörutiner.

Rollen innebär mycket kontakt med den interna organisationen likaväl som med externa samarbetspartners. Även om arbetsmiljöarbetet utförs av alla medarbetare, så ansvarar du för att det följs enligt givna riktlinjer. Det handlar om att skydda alla medarbetare från olycksfall och ohälsa, och medarbetaren är vår viktigaste resurs.

Vi har befogenhet att utveckla och förändra, men alla har möjlighet att påverka arbetsmiljön. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att kommunicera med samtliga yrkesgrupper som kan vara involverade i verksamheten.

Din profil

Som Arbetsmiljöansvarig har du ett genuint intresse för just arbetsmiljöfrågor. Vi önskar också att du har intresse för och kanske t om erfarenhet av att driva hållbarhetsarbete. Du har minst några års erfarenhet med dig av arbete med den här typen av frågor. Som person är du engagerad, kommunikativ och bra på att samarbete. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att prioritera.

Att arbeta noggrant och strukturerat med inställningen att kunna ställa om planering och arbetssätt efter eventuella nya förutsättningar, är något som faller sig naturlig för dig och något som även är en självklar del i din nuvarande och i tidigare tjänster. Att sätta mål och aktiviteter för att nå dessa samt följa upp och förbättra är något du brinner för.

Arbetstider

Tjänsten är en heltidstjänst, på plats i Arboga. Du kommer att ha ett par resdagar per år där du bland annat besöker våra andra siter, i Kristianstad & Ängelholm. B-körkort är ett krav. Din ”onboarding” kommer bl a att innebära att få se och lära om vår produktion i Arboga, vår montageverksamhet samt se vår produktionsenhet i Kristianstad.

Låter det här intressant?
Rekrytering sker i samarbete med Best Bemanning & Rekrytering AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på 070-618 0675 alt Marita Eriksson på 073-440 3066. Sista ansökningsdag är 5/5 2022.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Starka Betongelement

Ort:

Arboga

Sista ansökningsdag

2022-06-06

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 0675

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Marita Eriksson

Telefonnummer:

073-440 3066

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen