Ansök
nu
Dela
tjänsten

Aros Congress Center söker Receptionist

Arbetsgivare:

Aros Congress Center

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Om företaget

Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Vi har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I din roll som Receptionist välkomnar du och tar emot besökare och ser till att kundens vardag fungerar, allt från passerkort till kopierings- och kaffemaskiner. Du uppskattar mötet med kunder och gäster och har förmåga att snabbt skapa goda relationer. Arbetet bedrivs i team vilket innebär att arbetsuppgifter inom konferens, lokalvård och vaktmästeri kan förekomma. - administration kring bland annat lokal- och resebokningar, leasingbilar och felanmälningar - hantering av fakturor, post och paket samt catering - utförande av e-tjänstekort (förutsätter godkännande i belastningsregistret) - beställningar av varor och tjänster hos interna och externa leverantörer - behjälplig inför och vid möten/konferenser Arbetstempot är varierande vilket innebär att det är viktigt att kunna hantera perioder av högre arbetsbelastning och då kunna prioritera ditt arbete, men också ha förmågan att ta egna initiativ under lugnare perioder. Vi erbjuder heltidstjänster på dagtid, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Din profil

För att ge god service i rollen som receptionist behöver du: - ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra - ha ett gott bemötande och känsla för personlig service - ha god ordning och reda och ha intresse för administration - tycka om att arbeta tillsammans med andra och lätt anpassa dig till nya omständigheter Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av receptionsarbete, mycket god kunskap i Officepaketet och kring AV-utrustning. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du vill aktivt bidra till lyckade möten och utöva ett gott värdskap.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Aros Congress Center

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2020-02-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

070-9225203

E-post:

aziz@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen