Auktoriserad revisor till BDO Eskilstuna

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-02-16

Om företaget

Varmt välkommen till vårt kontor på Drottninggatan 19 i Linköping. Vi täcker in alla tjänster inom våra affärsområden - rådgivning, revision, skatt och företagsservice. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

På Linköpingskontoret har vi en familjär och öppet arbetsklimat, vi kan erbjuda tillgång till stor kompetens och vi stöttar varandra i våra uppdrag. För tionde året i rad har rådgivnings- och revisionsbyrån BDO de nöjdaste kunderna i revisionsbranschen. Vår drivkraft och våra värderingar har visat sig vara framgångsrikt.

BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsbyrå med 80 000 anställda i 162 länder. BDO i Sverige har ca 750 anställda på drygt 20 kontor med en familjär kultur som gör att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras du i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig som är auktoriserad revisor. Du har erfarenhet av att sköta och ansvara för egna revisionsuppdrag på olika ägarledda bolag och har vana att vara både rådgivare och bollplank till kunderna. Du har erfarenhet att leda andra i revisionsuppdrag och trivs i en roll med många kontaktytor med tyngdpunkt på relationsbyggande och kundfokus.

Din profil

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos BDO. Du gillar att ta eget ansvar över din egen prestation och arbete och har inga problem att själv ta kontakt med nya kunder. Service är ett av dina ledord och du sätter alltid kundens behov främst, oavsett storlek på kundens organisation inser du vikten i ett kvalitativt arbete. Du tycker om att både arbeta självständigt och tillsammans med andra och förstår vikten av ett gott samarbete för ett lyckat arbete. Du kommer arbeta proaktivt för att skapa och utveckla kundrelationer och du kommer arbeta med revisionsnära rådgivning.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-02-16

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-400 99 13

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen