Ansök
nu
Dela
tjänsten

Automations- och processnära IT ingenjör till Outokumpu

Arbetsgivare:

Outokumpu

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-04-28

Om företaget

Outokumpu är en global marknadsledare inom rostfritt stål och speciallegeringar. Vi tillverkar avancerade material som är effektiva, hållbara och återvinningsbara och med dem byggs en värld som varar för evigt. Rostfritt stål uppfanns för hundra år sedan och är ett idealt val för krävande användningsområden i allt från köksutrustning till broar, energi-anläggningar och medicinsk utrustning. Det är ett till 100% återvinningsbart, korrosionsfritt, underhållsfritt, hållfast och hygieniskt material. Outokumpu har över 10 000 anställda i över 30 länder. Koncernens huvudkontor ligger i Helsingfors, Finland. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Här välkomnas du till Outokumpu som siktar mot att vara världsledande inom rostfritt stål.

Personen som har denna roll hos oss arbetar med de IT och Automationssystem system som ligger nära tillverkningsprocessen, i vår verksamhet kallas det Level 2. Du arbetar med system som styr och övervakar våra tillverkningsprocesser, så att våra operatörer kan arbeta utan störning i produktionen. Din uppgift är att se till att tillverkningens processer och maskiner hela tiden förbättras, allt för att skapa en effektiv och säker produktion. Ofta arbetar du i projekt, felsöker och tar fram utvecklingsförslag på IT och automationslösningar som du också kommunicerar internt.

Du fungerar som en supportfunktion när det gäller processnära IT och Automation, du arbetar med att följa upp serverdrift, processapplikationer, integration mellan system, data kommunikation och i våra kontrollsystem, bl.a. Siemens och ABB. Du bör ha förståelse för olika programspråk som är kopplade till automation och IT. Dokumenterad kunskap i ellära krävs för att kunna arbeta i denna roll.

Du är eller kommer att bli personen som kollegorna vänder sig till vid komplicerade felsökningar.  Problemlösning är ett uppdrag som du gillar samt att du kommer att ha en tvärfunktionell roll i verksamheten.

Du kommer självklart få upplärning och introduktion men det egna drivet och intresset för verksamheten kommer från dig. Då vi är en global organisation så krävs goda kunskaper i engelska men det är en fördel om du kan kommunicera med dina kollegor på svenska.

Arbetstider är förlagda på dagtid, med flextid. Beredskapsarbete kommer att ingå i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, nyfiken och driven. Mycket i vår dagliga verksamhet går ut på att arbeta i projektform, du kommer antingen vara del i projekt eller leda projekt. Vi tror du har erfarenhet inom processindustrin, har relevant kunskap om olika system och kunskap i PLC programmering samt förståelse för ytterligare programmeringsspråk. Du har antingen fått dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet, YH-utbildning eller annan utbildning som automationsingenjör/tekniker.

Hos oss utgår vi ifrån individen och dess vilja att utvecklas och konstant lära sig mer och nytt. Vi vill att du trivs och bidrar i vår verksamhet till att processerna och verksamheten håller hög kvalitetsnivå. Säkerhet är en oerhört viktig grund som genomsyrar hela organisationen. Du kommer ingå i vår underhållsorganisation med kollegor som kompletterar dig samt överför mycket kunskap från Outokumpus verksamhet vad gäller produkter och organisation. Till vår hjälp har vi ett globalt stöd, där vi samarbetar nära med Outokumpu IT organisationen när det gäller IT-infrastruktur, hårdvara m.m.

Som person är du social och en lagspelare vilket är en förutsättning då du kommer att arbeta tätt tillsammans med ditt arbetslag.

Best Bemanning tackar för förtroendet att tillsätta denna roll hos Outokumpu i Torshälla. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag, sök redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Outokumpu

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-04-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag, sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-542 90 10

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen