Ansök
nu
Dela
tjänsten

Automationsingenjör till Outokumpu

Arbetsgivare:

Outokumpu

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-06-23

Om företaget

Outokumpu är en global marknadsledare inom rostfritt stål och speciallegeringar. Vi tillverkar avancerade material som är effektiva, hållbara och återvinningsbara och med dem byggs en värld som varar för evigt. Rostfritt stål uppfanns för hundra år sedan och är ett idealt val för krävande användningsområden i allt från köksutrustning till broar, energi-anläggningar och medicinsk utrustning. Det är ett till 100% återvinningsbart, korrosionsfritt, underhållsfritt, hållfast och hygieniskt material. Outokumpu har över 10 000 anställda i över 30 länder. Koncernens huvudkontor ligger i Helsingfors, Finland. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du kommunikativ, strukturerad och drivande? Har du en teknisk utbildning inom industri, el eller automation? Då är du välkommen med din ansökan till tjänsten som automationsingenjör redan idag. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och automation.

Välkommen till Outokumpu i Torshälla!

I rollen som automationsingenjör får du arbeta med förebyggande underhåll, djupare felsökning, felanalyser samt utveckling av befintlig utrustning och system. Som ingenjör inom el och automation är du också en viktig del i våran projektavdelning, där vi arbetar tillsammans med produktionen för att utveckla, förnya och förbättra våran produktionsanläggning. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så är du behjälplig vid frågor från hela produktionsorganisationen kopplat till underhåll.

Arbetstiden är dagtid och helgberedskap ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom el eller automation på lägst gymnasienivå.

Har du erfarenhet från stålindustri, processindustrin eller liknande verksamhet och har dessutom arbetat med Siemens S7, ABB AC450, ABB 800xA, ACS800, ACS 880, instrument- och förbränningsteknik samt AC-/DC-drifter eller liknande arbetsuppgifter så är det meriterande, men inte ett krav.

Det är även önskvärt att du har erfarenhet och gärna arbetar med nätverk och IT-system.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som automationstekniker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att har ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.

Best Bemanning tackar för förtroendet att tillsätta denna roll hos Outokumpu i Torshälla. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag, sök redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Outokumpu

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-06-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag, sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-542 90 10

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen