Ansök
nu
Dela
tjänsten

Besiktningstekniker till Bilprovningen i Gävle

Arbetsgivare:

Svensk Bilprovning

Ort:

Gävle

Sista ansökningsdag:

2023-05-26

Om företaget

Bilprovningen finns för din och allas trygghet. Sedan 1963. Med närmare 110 stationer från Skurup i söder till Gällivare i norr är vi Sveriges ledande aktör inom fordonsbesiktning. Vi bidrar till att minska fordonens påverkan på miljön, öka trafiksäkerheten och att rädda liv. Tack var vårt långsiktiga hållbarhetsarbete har Bilprovningen utsetts till branschbäst på hållbarhet i Sustainable Brand Index allt sedan den årliga mätningen startade 2011.

Om tjänsten

Har du en känsla för service och ser dig som en noggrann person? Är du lättlärd och har ett fordonsintresse? Då kan arbetet som besiktningstekniker på bilprovningen vara någonting för dig. Just nu söker vi en Besiktningstekniker till Bilprovningen i Gävle.

Man utgår initialt från Gävle men kan även komma att bli utlånad till närliggande orter som ingår i samma stationsområde när och om behovet uppstår. Du kommer ha kollegor och en närvarande chef som kommer göra vad dom kan för att du ska trivas på din nya arbetsplats.

För att jobba som besiktningstekniker behöver du utbildning. Har du inte utbildningen sen tidigare är detta något du kommer få gå via Bilprovningen. Det är en intensiv och krävande utbildning så du behöver ha engagemang och motivation att genomföra den. För rätt person finns det även på sikt möjligheter att ta behörigheter på flera typer av fordon och MC.

Eftersom rollen är förenad med myndighetsutövning är det också viktigt att du föregår med gott exempel när det gäller din egen bil.

Tjänsteinnehåll

Besiktningsteknikern genomför myndighetstyrda besiktningar och andra tjänster utifrån behörighet, kompetens och aktuellt regelverk, tex diagnostjänster och andra ej myndighetsstyrda kontroller.

I tjänsten ingår även aktiv försäljning till kund enligt kampanjer och aktuellt tjänsteutbud. Detta tillsammans med en hög servicegrad och hjälpsamhet mot kunder och kollegor kommer att bidra till att stationen uppnår sina mål. Självklart kan även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på arbetsplatsen förekomma.

Din profil

  • Erfarenhet/bakgrund inom tekniskt arbete eller fordonsbranschen
  • Tekniskt lagd
  • B- och C-körkort är ett krav och bra om man har ytterligare behörigheter
  • Flexibel och serviceinriktad
  • Noggrann och effektiv även vid hög arbetsbelastning
  • Gärna erfarenhet av serviceyrken

Öppettiderna på Bilprovningen Gävle är 07:00-18:00 vardagar samt lördagar 07:00-16:00. Du kommer att få ett schema som innebär att du ibland jobbar till 18:00 och vissa lördagar.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Svensk Bilprovning

Ort:

Gävle

Sista ansökningsdag

2023-05-26

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mårten Johansson

Telefonnummer:

021-440 30 62

E-post:

marten.johansson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen