Ansök
nu
Dela
tjänsten

Besiktningstekniker till Bilprovningen i Strängnäs

Arbetsgivare:

Svensk Bilprovning

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2023-08-27

Om företaget

Bilprovningen finns för din och allas trygghet. Sedan 1963. Med närmare 110 stationer från Skurup i söder till Gällivare i norr är vi Sveriges ledande aktör inom fordonsbesiktning. Vi bidrar till att minska fordonens påverkan på miljön, öka trafiksäkerheten och att rädda liv. Tack var vårt långsiktiga hållbarhetsarbete har Bilprovningen utsetts till branschbäst på hållbarhet i Sustainable Brand Index allt sedan den årliga mätningen startade 2011.

Rollbeskrivning

Har du en känsla för service och ser dig som en noggrann person? Är du lättlärd och har ett fordonsintresse? Då kan arbetet som besiktningstekniker på bilprovningen vara någonting för dig. Just nu söker vi ett flertal Besiktningstekniker till Bilprovningen i Strängnäs!

Vi ser i första hand sökande med erfarenhet av arbete inom besiktning, men för rätt person kan Bilprovningen erbjuda relevant utbildning.

En besiktningstekniker på Bilprovningen ansvar för sina kunder, från ankomst till betalning och avslut. Besiktningsteknikern besiktar fordon och kontrollerar att dessa uppfyller ställda krav. Arbetet sker självständigt eller tillsammans med kollegor på stationen. Besiktningsteknikern ansvarar även för att hålla sina kompetenser uppdaterade för att klara certifieringar. I rollen ingår även aktiv försäljning av tjänster som ingår i stationens tjänsteutbud.

Besiktningsteknikern genomför myndighetstyrda besiktningar utifrån behörighet och aktuellt regelverk, samt utför andra tjänster utifrån aktuell behörighet och kompetens, som tex diagnostjänster och andra ej myndighetsstyrda kontroller.

Tjänsteinnehåll

I tjänsten ingår även aktiv försäljning mot kund enligt kampanjer och aktuellt tjänsteutbud, detta tillsammans med en hög servicegrad och hjälpsamhet mot kunder och kollegor kommer att bidra till att stationen uppnår sina mål. Självklart kan även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en besiktningsstation förekomma.

Din profil

  • Fullgjord gymnasieutbildning.
  • Erfarenhet/bakgrund inom tekniskt arbete eller fordonsbranschen
  • Teknisk fordonskunskap.
  • Körkort med lägst klass C.
  • Flexibel och serviceinriktad.
  • Noggrann och effektiv även vid hög arbetsbelastning.
  • Gärna erfarenhet av serviceyrken.

Särskilda kompetenser/ social förmåga

  • Serviceinriktad
  • Samarbetsförmåga.
  • Säljinriktad.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Svensk Bilprovning

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2023-08-27

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Jacob Fagerström

Telefonnummer:

016-400 99 19

E-post:

jacob.fagerstrom@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Telefonnummer:

E-post:

Företag:

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen