Ansök
nu
Dela
tjänsten

Besiktningstekniker till Bilprovningen i Västerås

Arbetsgivare:

Svensk Bilprovning

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2024-05-19

Om företaget

Bilprovningen är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning med över 100 stationer och 550 medarbetare, ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige med stationer från Skurup till Pajala – för din och allas trygghet sedan 1963 med drygt två miljoner kundmöten om året. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Genom att upptäcka fel bidrar verksamheten till att trafikolyckorna blir färre och liv räddas. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill Bilprovningen vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett lag av medarbetare som är kundfokuserade, omtänksamma, professionella och affärsmässiga.

Om tjänsten

Har du en känsla för service och ser dig som en noggrann person? Är du lättlärd och har ett fordonsintresse? Då kan arbetet som besiktningstekniker på bilprovningen vara någonting för dig. Just nu söker vi flera Besiktningstekniker till Bilprovningen i Västerås.

Man utgår initialt från Västerås men kan även komma att bli utlånad till närliggande orter som ingår i samma stationsområde när och om behovet uppstår. Du kommer ha kollegor och en närvarande chef som kommer göra vad dom kan för att du ska trivas på din nya arbetsplats.

För att jobba som besiktningstekniker behöver man utbildning. Har man inte utbildningen sen tidigare är detta något du kommer få gå via Bilprovningen. Det är en intensiv och krävande utbildning så du behöver ha engagemang och motivation att genomföra den. För rätt person finns det även på sikt alla möjligheter att ta behörigheter på alla typer av fordon och MC.

Eftersom rollen är förenad med myndighetsutövning är det också viktigt att man föregår med gott exempel när det gäller sin egen bil.

Tjänsteinnehåll

Besiktningsteknikern genomför myndighetstyrda besiktningar utifrån behörighet och aktuellt regelverk, samt utför andra tjänster utifrån aktuell behörighet och kompetens, som tex diagnostjänster och andra ej myndighetsstyrda kontroller.

I tjänsten ingår även aktiv försäljning mot kund enligt kampanjer och aktuellt tjänsteutbud, detta tillsammans med en hög servicegrad och hjälpsamhet mot kunder och kollegor kommer att bidra till att stationen uppnår sina mål. Självklart kan även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en besiktningsstation förekomma.

Din profil

  • Erfarenhet/bakgrund inom tekniskt arbete eller fordonsbranschen
  • Tekniskt lagd
  • B-körkort är ett krav men meriterande om man har ytterligare behörigheter
  • Flexibel och serviceinriktad
  • Noggrann och effektiv även vid hög arbetsbelastning
  • Gärna erfarenhet av serviceyrken

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är serviceorienterad, social, noggrann och flexibel. Du trivs att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du säkerställer en hög kvalité. Vidare ser du dig själv som en lagspelare och ser samarbete som en självklarhet. Att få vara en del av ett team som tillsammans arbetar för att leverera det bästa kundmötet i branschen är en stark motivationsfaktor för dig!

Öppettiderna på Bilprovningen är 07:00-20:00 vardagar samt lördagar 08:00-15:00 så du kommer att få ett schema som innebär att du ibland jobbar till 20:00 samt vissa lördagar.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Svensk Bilprovning

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2024-05-19

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mårten Johansson

Telefonnummer:

021-440 30 62

E-post:

marten.johansson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen