Ansök
nu
Dela
tjänsten

Coach till Västeråskontoret

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2024-03-11

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Best växer i Västerås

Sedan starten har vi jobbat med kärnan i alla verksamheter: människor. Och det är vi bäst på. Vi har haft ett bra år 2023 och siktar nu på att fortsätta utvecklas. Vi på Best hjälper företag att hitta medarbetare och människor till jobb. Det gör vi genom bemanning, rekrytering och jobbcoachning på uppdrag av Arbetsförmedlingen inom programmet Rusta och matcha.

Förutom att ha dessa delar under samma tak så är det en styrka att vi har stenkoll på den lokala marknaden när vi matchar rätt person till rätt plats. Vi möter människor där de är med olika bakgrunder, mål och drömmar. Nu växer vi och behöver bli fler!

Nyfiken på andra människor?

På Best jobbar vi med målet att hjälpa människor till nästa jobb. Som jobbcoach fyller du dagarna med att möta och motivera. Du coachar deltagare, lär känna dem och deras styrkor för att sedan matcha dem mot rätt jobb eller utbildning. Och du, hos oss får alla en fair chans. Hur vi behandlar människor har varit viktigt sedan vi började 2009. Du förstår säkert att jobbet därför kräver lika stor dos nyfikenhet som en utåtriktad person. Det är ett plus om du redan har ett kontaktnät inom företagen i och runt Västerås.

Är det dig vi söker, eller någon du känner?

Vi på Best är snabba, precis som vår bransch. Här har du som jobbcoach eget ansvar över dina deltagare, det finns alltid tid och möjlighet att bolla frågetecken med en kollega. Men att matcha rätt är viktigare än att matcha fort. Vi vill att det ska bli bra för både deltagaren och arbetsgivaren.

Ditt jobb är att få coachningsdeltagare närmare arbetsmarknaden – men hur? Som jobbcoach inom Rusta och matcha har du ansvar för att kartlägga deltagarnas behov och förutsättningar. Du planerar ett schema med aktiviteter från start till mål som du följer upp. Hos oss på Best ser vi till så att deltagarna har vad de behöver. Och lite till. Du får deltagaren att tro på sin framtid, tar fram en coachplan med aktiviteter i ett schema från start till mål som du följer upp. Du jobbar med individanpassade insatser i en process, snarare än punktinsatser. Vissa gånger gäller det att fylla ett kunskapsglapp med praktik eller en utbildning, andra gånger står motiverande samtal och intervjuträning i centrum. Oftast blir det en kombination, oavsett är du personen som ser till att allt snurrar, du rustar deltagarna – the best way.

Mer om dig

Vill du fylla vardagen med att lära känna personer med sina unika egenskaper som du sedan matchar in mot möjligheter på arbetsmarknaden eller till utbildning? Har du tidigare jobbat som jobbcoach eller hjälpt personer vidare till yrkeslivet är det en stor merit och en fördel. Beskriver du dig som en ödmjuk person med stort driv som gärna fyller dagarna med personliga möten? Då kanske du är vår nya jobbcoach.

För tjänsten behöver du antingen ha 180 högskolepoäng inom relevant område (120 poäng enligt tidigare system) och jobbat heltid i två år, eller ett års heltidsstudier efter gymnasiet med tre års arbetslivserfarenhet.

B-körkort är ett krav för den här tjänsten. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, engelska och eventuellt något mer språk kan komma till nytta i rollen. Det är meriterande om du har koll på det lokala utbudet av utbildningar och till exempel har jobbat som studie- och yrkesvägledare.

På Best Bemanning & Rekrytering är vi måna om vår personal och vill att du stannar länge hos oss. Vi har därför givetvis kollektivavtal och en hel del förmåner.

Hör av dig om du har några funderingar. Välkommen med din ansökan nu!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Kontaktpersoner

Mårten Johansson 021-440 30 62

Platschef Västerås

marten.johansson@bestbemanning.nu

Feras Zanghaneh 016-400 99 18

Affärsområdesansvarig Coachning

feras.zanghaneh@bestbemanning.nu

Ansvarig rekryterare

Mårten Johansson

Platschef Västerås

marten.johansson@bestbemanning.nu

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2024-03-11

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som medarbetare på Best kommer du att vara en del av vårat team. Det är endast du som sätter gränserna över hur din framtid kommer att se ut och vi hjälper dig gärna på vägen. På Best blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter, vill du vara med?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mårten Johansson

Telefonnummer:

021-440 30 62

E-post:

marten.johansson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen