Ansök
nu
Dela
tjänsten

Social och strukturerad Arbetsledare/Platschef

Arbetsgivare:

BJ Värmemontage

Ort:

Kvicksund, Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-10-04

Om företaget

BJ Värmemontage AB har drygt 40 års erfarenhet av att installera värmepumpar av alla typer – och har genom åren hunnit med tusentals installationer av olika slag. Vi genomför totalentreprenader till offererat fastpris. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och säkra när de anlitar oss. Ett seriöst bemötande och professionellt utfört arbete ser vi som en självklarhet. Vi är återförsäljare och auktoriserat serviceombud för Nibes alla värmeprodukter och verkar huvudsakligen i Mälardalen, med fokus på Västerås och Eskilstuna. Inom kort står vi även inför en nyetablering i Örebro.

Planera, utforma och verkställa

Nu söker vi en Arbetsledare/Platschef som får ett övergripande ansvar för vårt kontor i Kvicksund. Här är din roll att ta våra arbeten från bokning till faktura. Du ser till att allt flyter på smidigt och korrekt enligt våra målsättningar, strategier och riktlinjer. Här får du en varierande och social vardag.

Det här innebär tjänsten

Hos oss på BJ Värmemontage jobbar du som Arbetsledare/Platschef med att samordna våra arbeten. Du planerar och bokar in inkommande värmepumpsinstallationer och servicearbeten, sätter ihop offerter, presenterar och säljer in dessa ute på kundbesök. Vidare ansvarar du för inköp – du ser till materialet köps till rätt pris och levereras vid rätt tidpunkt. När våra arbeten kräver externa entreprenörer är det du som kontaktar och bokar upp dem. Du har också ett ekonomiskt ansvar där du arbetar räknar på priser och håller koll så att våra arbeten faktureras samt attesterar inkommande fakturor.

Du som är rätt för tjänsten

Vi ser gärna att du har erfarenhet av vår bransch, men det är inget krav. Vi söker dig som är intresserad av människor och personliga möten, då det är en stor del av tjänsten. Du har daglig kontakt med bland annat kollegor, kunder och underentreprenörer, något du bör tycka om för att trivas i tjänsten. Du är en strukturerad och trygg person som inte har några problem med att ha flera projekt i gång samtidigt. Du har enkelt att skifta fokus från helhet till detaljnivå och är flexibel i ditt arbetssätt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

BJ Värmemontage

Ort:

Kvicksund, Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-10-04

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Sörlisten

Telefonnummer:

016-400 99 17

E-post:

ulrika.sorlisten@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen