Ansök
nu
Dela
tjänsten

Business Controller till ett internationellt företag i tillväxt

Arbetsgivare:

Stille

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

Om företaget

Dagens Stille är resultatet av närmare 180 år av innovation i hälso- och sjukvårdens tjänst, allt sedan Albert Stille grundade företaget 1841. Vi har sedan starten tillverkat och marknadsfört kirurgiska instrument av yppersta premiumkvalitet vilka underlättar arbetet för kirurger, samt gjort nya typer av ingrepp möjliga. Stilles vision är, att våra produkter ska skapa förutsättningar för kirurgisk perfektion: ”Surgical Perfection. For Life”.

Vi är en internationell organisation med försäljning över hela världen, vi har egna bolag i bland annat USA, Tyskland och Schweiz. Stille är världsledande inom sin bransch och har produktion både i Torshälla, Schweiz och USA.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Här finns möjligheten till ett utmanande arbete för den som vill arbeta internationellt och vara med på en tillväxtresa. Stille är världsledande inom sin bransch och har som ambition att fortsätta växa.  Bolaget har idag dotterbolag i Schweiz och USA som helt eller delvis hanteras från moderbolaget. Du kommer att arbeta med att följa upp verksamheterna i de olika länderna och föreslå och driva förändringar du är också delaktig i bokslutet, årsredovisningen, framtagning och uppföljning av nyckeltal. Resor förekommer i tjänsten – låter det intressant – läs vidare nedan och sök tjänsten redan idag!

Best Bemanning och Rekrytering är tacksamma över att få förtroendet att hitta rätt person till Stille i Torshälla. Vi söker en Business Controller som vill vara en nyckelperson i vår tillväxt och utvecklingsresa.

Stille erbjuder ett stabilt företag som är världsledande inom sin bransch. En möjlighet att arbeta internationellt och på ett tillväxtbolag. Arbeta med ekonomi på ett börsnoterat företag med huvudkontor i Torshälla.

 • Ett stabilt företag som är världsledande inom sin bransch
 • En möjlighet att arbeta internationellt och på ett tillväxtbolag
 • Att du får arbeta med din passion, inom ett område som du brinner för ekonomi med starkt affär- och tillväxtfokus
 • Arbeta med ekonomi på ett börsnoterat företag med huvudkontor i Torshälla
 • Vi tar hand om vår personal med friskvård och företagshälsovård.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga villkor

Din profil

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att analysera och följa upp resultat, bevaka lönsamheten, säkerställa effektiviteten samt att medverka i utveckling dess rutiner och processer inom koncernens samtliga bolag. Du är också delaktig i bolagens bokslut.

Vi ser gärna att du har arbetat med ekonomi och/eller business control på ett tillverkande företag. Din roll är att både stötta organisationen och genomföra förbättringar du tar för dig och skapar förtroende internt. Du förstår hela kedjan och är nyfiken på vad som påverkar siffrorna och vilka förbättringar som behöver göras. Du är trygg och van att analysera och driva igenom förändringar/förbättringar. Du är självständig och ambitiös och drivs av viljan att utveckla företaget och dess processer.

Vi använder Monitor-ERP system, så användarvana från Monitor är meriterande. I din roll på företaget kommer du att kommunicera med våra dotterbolag i USA och Schweiz, så förutom svenska måste du kunna engelska. Resor förekommer.

Relevanta erfarenheter och kunskaper för tjänsten

 • Civilekonom eller motsvarande utbildning.
 • 4-6 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi/controlling
 • Utmärkt analytisk förmåga
 • God systemerfarenhet (ERP-system) helst Monitor
 • Avancerad användare av Excel
 • Flytande svenska och engelska

Har du dessutom erfarenhet från tillverkande bolag och/eller kunskaper inom K3 och IFRS är detta meriterande.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Stille

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ses fram emot din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-316 01 88

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen