Ansök
nu
Dela
tjänsten

Busschaufför

Arbetsgivare:

Bergkvarabuss

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2020-06-28

Om företaget

Ett genuint motor- och teknikintresse var grunden för tre unga män i Bergkvara att starta ett bolag år 1975. Från start hade verksamheten två taxibilar och två bussar. Ett par år senare bildades Bergkvarabuss AB och sedan dess har företaget gjort en fantastisk utveckling och expanderat kontinuerligt. Göran Mellström som var en av grundarna arbetade som entreprenör och VD ända fram till 2019 och sitter än idag kvar i styrelsen.
Vid starten fanns endast en bensinmack i Bergkvara. Sedan dess har den geografiska spridningen ökat markant. Bergkvarabuss finns idag på många orter runtom i landet och även i Danmark och Norge. De två taxibilarna och de två bussarna har idag vuxit till över 1200 bussar och antalet fortsätter att öka stadigt. Det genuina intresset lever vidare i de drivna och engagerade medarbetarna, som idag uppgår till drygt 2000.

Bergkvarabuss har idag tre huvudsakliga affärsområden: Upphandlad linjetrafik, skolskjutstrafik och beställningstrafik/chartertrafik.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Din profil

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB. Om tjänsten Tjänsten är på heltid, deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Bergkvarabuss

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2020-06-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!
Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen