Ansök
nu
Dela
tjänsten

Byggmontör i Eskilstuna

Arbetsgivare:

Kund till Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-12-20

Om företaget

Tjänsten är en rekrytering till vår kund – ett modernt och stabilt växande Eskilstunaföretag som präglas av yrkesstolthet. För att trygga en hög kvalitetsnivå erbjuder företaget sin personal löpande kompetenshöjande utbildning.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av byggbranschen och trivs med att arbeta aktivt utomhus? Kanske har du dessutom tröttnat på att pendla? Då kan det här jobbet passa dig! Nu söker vi en händig snickare till ett väletablerat Eskilstunaföretag med närhet till uppdragen.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar montage av bland annat stålkonstruktioner, avlastningar, balkonginfästningar, hisschakt och smidesräcken. Du kommer att såga, kapa och montera delar i stål utifrån byggritningar. Arbetet sker både i företagets verkstad och ute på byggen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad snickare och har några års erfarenhet av branschen. Du har goda kunskaper i byggteknik och materialkunskap. Det är meriterande att ha vana av att sätta balk samt montera stålkonstruktioner.
För att lyckas och trivas i rollen är rätt inställning och engagemang avgörande. Vi ser att du är en positiv och öppen person som uppskattar både självständigt arbete och att leda mindre team. Därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är varm och professionell gentemot kunder för att skapa bra kundupplevelser. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, samt har B-körkort.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Kund till Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-12-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016-400 99 23

E-post:

lovise.bjuvsjo@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen