Ansök
nu
Dela
tjänsten

C-chaufförer till MVG Bud

Arbetsgivare:

MVG Bud

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-08-21

Om företaget

2008 grundade Viktor Persson tillsammans med två kompanjoner MVG Bud. Under 2017 blev Viktor ensam ägare av företaget för att sedan 2019 få in en ny delägare vid namn, Morgan Lindberg. Vi driver idag MVG Bud samt konditori Janeling tillsammans där vårt ledord för båda bolagen är ”vi ser möjligheter”.

Vår gemensamma målsättning är att fortsätta utveckla befintliga processer och vara en viktig partner till våra intressenter.

Namnet var från början initialerna för de tre kompanjonerna som startade företaget men syftade även till betygen som då användes i skolan. Trots att betygsystemet ändrats står vi fast vid att vi än idag är MVG (Mycket Väl Godkänd).

MVG BUD är ett logistik företag till kunder som värdesätter flexibilitet samt just in time leveranser 365 dagar om året.

Vi har alltid alltid kunden i fokus och vi jobbar aktivt på att bygga upp långsiktiga relationer med våra kunder.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

MVG Bud växer och det vill vi göra tillsammans med dig! Hos oss blir du en del av ett glatt gäng som tillsammans har som mål att leverera och göra kunder och samarbetspartners nöjda. Som C-chaufför hos oss är du involverad i verksamheten och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor.

Som C-chaufför åker du tillsammans med en kollega och levererar ut till kund. Du är ansiktet utåt för företaget och gör alltid det lilla extra för kunden. Dagen startar 07.00 och tillsammans med kollegorna packas lastbilen för att sedan åka ut kunderna, ingen dag är den andra lik vilket gör att vi gärna ser att du är lösningsorienterad.

Kanske har du precis tagit ditt C-kort eller så har du många års arbetslivserfarenhet, det viktiga för oss är att du har rätt attityd och hög arbetsmoral. Krav på C-kort samt giltigt YKB.

Din profil

Som person är du en riktig lagspelare! Ditt största fokus är att lösa våra kunders transporter och det gör vi med snabba, säkra och punktliga leveranser. Vi ser att du är lojal och har lätt att samarbeta med dina kollegor. Du har god fysik då du tillsammans med dina kollegor bär ut gods till kunden. Du tänker smart när det kommer till lastning och planering av leveranser, du är prestigelös och positiv. Det ska vara roligt att gå till jobbet!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

MVG Bud

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-08-21

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

073-1403074

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen