Ansök
nu
Dela
tjänsten

CAD-tekniker

Arbetsgivare:

Flens Byggelement Syd

Ort:

Halmstad

Sista ansökningsdag:

2020-04-05

Om företaget

Flens Byggelement tillverkar och levererar prefabricerade utfackningsväggar i trä och plåt till byggindustrin. Vi har idag ca 80 medarbetare i vår produktionsanläggning och huvudkontor i Flen, Södermanland. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik.
Sedan starten av bolaget, år 2009, har Flens Byggelement ett tätt samarbete med de flesta större och mellanstora byggföretag i Sverige och har genom åren levererat ca 100 000 – 130 000 m² väggelement per år. Många av bolagets produkter är idag är P-märkta och standardiserade för att effektivisera kundernas logistik.

För oss är kvalitet ett nyckelord som genomsyrar hela vår verksamhet. För att upprätthålla en hög kvalitet arbetar vi på Flens Byggelement med ständiga förbättringar och med medarbetarna i fokus. Det tror vi leder till nöjda kunder och en arbetsplats med variation, engagemang och en lättsam atmosfär.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Då efterfrågan på Flens Byggelements produkter ständigt ökar så söker vi nu en ny medarbetare till vår CAD- avdelning. I uppdraget som CAD-tekniker ingår du i ett team av 4 medarbetare. Du kommer att driva, arbeta och ansvara för ritning, granskning och en löpande kontakt med konstruktörer och arkitekter. Du blir en nyckelperson för hela vår produktion såväl som en viktig medspelare till planering, beredning, sälj och produktionsledning. Du har ständig kontakt med huvudkontoret i Flen på distans via dator och telefon.

Du kommer att starta hos oss med 1-2 veckors introduktion på huvudkontoret i Flen för att lära känna dina kollegor, förstå våra produkter och se hela vår produktion. Du sköter sedan ditt arbete från vårt kontor i Halmstad där vi i dagsläget har 1-2 säljare.

Din profil

Hos oss söker du som har i grunden en högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande teknisk utbildning. Vidare ser vi att du har erfarenhet från branschen och har ett starkt intresse kring bygg och konstruktion. Du jobbar obehindrat i 3D CAD, talar/skriver svenska flytande och har goda datorkunskaper.

Vi förutsätter att du har en öppen attityd och förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Du är en ansvarstagande person med ett starkt eget driv. Detta är viktigt då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Flens Byggelement Syd

Ort:

Halmstad

Sista ansökningsdag

2020-04-05

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen