Ansök
nu
Dela
tjänsten

Carpenter Powder Products söker en kollega till laboratoriet

Arbetsgivare:

Carpenter Powder Products

Ort:

Torshälla

Sista ansökningsdag:

2023-02-12

Om företaget

Carpenter Powder Products AB är en av världens ledande producenter av metallpulver i rostfritt, verktygs- och snabbstål samt nickel- och koboltlegeringar. Vår affärsenhet i Torshälla ingår i USA-baserade Carpenter Technology Corporation. Vi söker nu en laborant till vårt produktionslabb som utför analyser för certifiering av produkter och processkontroll för produktion. Rollen är stationerad i Torshälla där vår produktion, vårt kontor och laboratorie finns.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi tackar Carpenter Powder Products AB för förtroendet att rekrytera deras nästa kollega till Laboratoriet. Detta är en roll där du börjar som konsult via Best Bemanning & Rekrytering och sedan övergår du till en anställning hos Carpenter.

Carpenter Powder Products AB är ett företag med ett 40-tal anställda i Torshälla och till varje skift behövs det personal i laboratoriet. Det innebär att du också kommer att arbeta efter ett bestämt skiftschema.

Du kommer i detta uppdrag bli upplärd av dina kollegor som gjort detta arbete i många år. Arbetet går ut på att göra provning av material som förädlas i vår produktion. Det är din noggrannhet som ger produktionen återkoppling på kvalitetsnivån av materialet, det är du som utför provning av slutprodukter. Du ska gilla att göra återkommande arbetsuppgifter, vara noggrann och vara nyfiken. Du tar naturlig plats i gruppen genom ditt sätt att kommunicera och ta ansvar för din del av processen. I rollen som laborant ingår att provbereda och genomföra processkontroller av smältprover från produktion samt slutprov på färdigt pulver. På vårt laboratorie genomförs kemiska analyser, siktanalyser och pulverkarakterisering enligt standard och givna instruktioner.

Din profil

  • Du har genomförd och godkänd gymnasieutbildning
  • Du kan kommunicera både på svenska och engelska
  • Du har erfarenhet av att arbeta i produktion eller på laboratorium
  • Du är ansvarstagande och sprider bra energi i gruppen
  • Du gillar att vara exakt och precis
  • Du är nyfiken och har vilja att lära dig nytt

Sök tjänsten redan idag – du kommer till ett spännande företag och en tjänst där du kommer att utvecklas och där du har möjlighet att påverka företagets kvalitetsarbete.

Intervjuer sker löpande!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Carpenter Powder Products

Ort:

Torshälla

Sista ansökningsdag

2023-02-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Sök tjänsten redan idag – du kommer till ett spännande företag och en tjänst där du kommer att utvecklas!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-542 90 10

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen