Ansök
nu
Dela
tjänsten

MaxFASTIGHETER rekryterar CFO med placering i Torshälla.

Arbetsgivare:

MaxFASTIGHETER

Ort:

Torshälla

Sista ansökningsdag:

2018-09-30

Om företaget

Om MaxFASTIGHETER i Sverige AB
MaxFASTIGHETER är ett kassaflödesdrivet fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter med hög direktavkastning. Bolaget som visar en kraftig tillväxt har en utdelningspolicy om 50 % av förvaltningsresultatet efter skatt. Fastighetsbeståndet är fokuserat till starka lokala handelsplatser, framför allt i Mellansverige. MaxFASTIGHETERs aktie är noterad på Nasdaq First North Stockholm under kortnamnet MAXF. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

MaxFASTIGHETER söker nu en CFO med placering i Torshälla. Då företaget är noterat på Nasdaq Stockholm First Noth kommer en stor del av din roll utgöras av IR- arbete. Du kommer att verka i en föränderlig miljö med ett stort engagemang och en framåtanda hos samtliga i organisationen. Du rapporterar till VD som du har ett nära samarbete med.
I ditt ansvar för ekonomifunktionen ingår personalansvar för 3 personer och du kommer även att ha mycket kontakter såväl internt som externt.

Huvudsakliga ansvarsområden:

Bokslutsarbete och konsolidering
Uppföljning/analys och rapportering
Kvartalsrapporter
Årsredovisning, bolagsdeklaration och skattefrågor
IR-arbete
Utveckling av processer inom Ekonomi/Finans
Budgetarbete

Din profil

Vem söker vi?
Vi söker dig som har Civilekonomexamen eller motsvarande och som har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll, gärna från ett börsbolag och/eller tillväxtbolag. Du har erfarenhet av kvartalsbokslut och koncernredovisning/ konsolidering enligt IFRS samt att jobba med målstyrning. Det ses även som meriterande om du har erfarenhet av IR-arbete samt ledarskap. Då du har många kontaktytor är det av stor vikt att din kommunikativa förmåga är god där du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift. Som person har du ett stort driv och affärsförståelse med en vilja att få vara med och bidra till en god utveckling av verksamheten. Du är resultatorienterad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Vidare präglas din personlighet av prestigelöshet med en god initiativförmåga och ansvarstagande.

Ansökan: Sista ansökningsdag är 2018-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

MaxFASTIGHETER

Ort:

Torshälla

Sista ansökningsdag

2018-09-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

0164009913

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen