Ansök
nu
Dela
tjänsten

Vi förstärker vårt team i Eskilstuna med en kunnig CFO

Arbetsgivare:

Stapp

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-09-25

Om företaget

Stapp AB är företaget som designar, bygger och underhåller skjutbanor utomhus och inomhus. Stapps kunder är främst myndigheter men även den privata marknaden. Företaget är stationerade i Eskilstuna i nya fräscha lokaler. Skjutbanorna finns över hela Sverige och Stapp hanterar både nybyggnationer och servicearbeten. Vi står inför en tillväxt och arbetar även internationellt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en medarbetare som ska ingå i vårt Sverigeteam. Vi är ett företag där värderingar och kultur är viktiga, och vi skapar tillväxt tillsammans genom att alla tar ansvar, är ambitiösa och har driv.

Nu behöver vi en person som är ansvarig för vår ekonomi. Personen ska ha god kunskap i koncernredovisning, ekonomisk uppföljning och budgetarbete. Du rapporterar månadsvis till VD, styrelse och ägare. Bokföringen hanterar vi i systemet Fortnox. Som vår CFO kommer du att vara vår kontaktperson för externa parter såsom revisorer, banker samt andra kontakter kopplade till ekonomin. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa våra processer och internkontroller.

Du är den som gör bokslutsarbetet månads-, kvartal och helårsvis för alla våra bolag. Du håller även i vårt budgetarbete samt uppföljning och gör våra ekonomiska analyser.

Detta är en tjänst som kan anpassas efter dig, på ca 70-100%.

Din profil

För att lyckas i rollen som CFO hos STAPP bör du ha flera års erfarenhet av ekonomiarbete, stor insikt i regelverket K3 och IFRS. Du har erfarenhet och kunskap i finansiell rapportering, budgetering och analysarbete. Du har ett skarpt öga när det gäller siffror och resultatfokus.

Du har god planeringsförmåga och kan arbeta självständigt. Vid implementering av nya system är du en naturlig ledare för att driva projektet framåt. Du har god samarbetsförmåga och kan representera Stapp i olika sammanhang. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Stapp

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-09-25

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Sök redan idag - urval görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

+46721454374

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen