Ansök
nu
Dela
tjänsten

CE-Chaufför till Strängnäs

Arbetsgivare:

Sonstorp Åkeri

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2019-02-08

Om företaget

Sonstorps Åkeri AB är ett familjeägt bolag som erbjuder pålitliga transporter av främst flis och grus. Företaget har sitt kontor i Mäselköp utanför Finspång. Förutom i Finspång finns flisbilar stationerade i Norrköping, Katrineholm och Strängnäs för att kunna tillgodose våra kunders behov på bästa möjliga vis.

Vi vill vara en långsiktig och hållbar partner för dig som kund. Det jobbar vi dagligen för – både transportledare och chaufförer. Vårat mål är att du som kund ska få pålitliga och optimerade lass vid varje tillfälle. Vi jobbar därför ständigt med att få ned bränsleförbrukningen och att få med så mycket last per liter bränsle som möjligt vid våra transporter. Vi kör även på förnybart bränsle (HVO) i största möjliga utsträckning – Det känns bra för framtiden!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som CE-chaufför är du anställd av Sonstorps Åkeri men utgår från Sandåsa Timber i Strängnäs. Du startar dagen runt 04.30-05.00 och har sedan körningar till Stockholm/Mälardalen/Sörmland fram till ca 13.00-15.00. Lasten består av främst virke, både sågat och förädlat men även flis och biprodukter.

CE-körkort är ett krav, meriterande med truckkort och hjullastarkort.

Din profil

Som person har du god social kompetens. Du arbetar i team tillsammans med våra andra chaufförer vilka du har gemensamt arbetsområde tillsammans med.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Start enligt överenskommelse.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sonstorp Åkeri

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2019-02-08

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen