Ansök
nu
Dela
tjänsten

CNC-operatör

Arbetsgivare:

Hallings Metallkomponent AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2023-10-25

Om företaget

För att beskriva Hallings tar vi oss långt tillbaka i historien, en del menar till och med att det är ett av Strängnäs äldsta företag. Men det vi med säkerhet vet är att Hallings har 100-åriga anor, till en början i lokaler centralt i Strängnäs. Men sedan 2019 befinner sig företaget ute i mer lantliga miljöer på Fogdö, Solö.

Hallings är även idag ett familjeföretag som ägs av bröderna Erik och Olle. Här finns en passion för svarvning och kvalitet. Under åren har investeringar gjorts löpande för att hålla produktionen i framkant med moderna maskiner och styrsystem.

Om rollen

På Hallings finns idag mycket kunskap innanför väggarna. I maskinparken kör personalen CNC styrda svarvar från bland annat Citizen med styrsystem Fanuc från 2015 och framåt. Alla förekommande materialtyper bearbetas.

Nu söker vi efter en CNC-operatör som kan komplettera nuvarande operatörer med sin kompetens. Arbetsplatsen är flexibel och familjär, här finns möjlighet att utvecklas. Arbetstiderna är måndag-torsdag 06.30-16.00 samt fredag 06.30-13.00.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svarvning. Erfarenheten kan du ha fått från utbildning eller tidigare arbete. Du bör ha jobbat med att ställa maskiner från grunden till att köra färdig produkt. Som person har du god samarbetsförmåga, är lättsam och kommunikativ.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Hallings Metallkomponent AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2023-10-25

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen