Trygg och kunnig CNC-operatör

Arbetsgivare:

Modellteknik

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-09-19

Om företaget

Modellteknik har spetskompetens inom avancerad bearbetning av prototyper, formande verktyg och kortserieprodukter. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster i form av skärande bearbetning, modelltillverkning, prototyptillverkning, verktygstillverkning, fixturtillverkning, 3D-scanning och kontrollmätning. Vår målsättning är att fortsätta vara en av Sveriges ledande tillverkare av bearbetade prototyper, kortserier, funktionsmodeller, designmodeller och formar. Våra kunder finns i huvudsak inom automotive, medicin, försvar och verkstadsindustri.

Litet och kunnigt team

Nu söker vi en erfaren CNC-operatör med stenkoll på skärande bearbetning, fixturering och ritningsläsning. Här på Modellteknik ingår du i ett litet team med kunniga medarbetare. Från ritning till färdig produkt - vill du följa med? Läs vidare!

Rollen som CNC-operatör

Som CNC-operatör är du navet i modern tillverkningsteknik. Du hanterar CNC-fleroperationsmaskiner som utför fräs och svaroperationer för att ta fram våra prototyper, modeller och formar. Du följer med hela vägen från ritning till att ställa maskiner och slutföra den färdiga produkten. I tjänsten ingår planering, produktion och rapportering samt översyn av våra maskiner. Vi jobbar med avancerad bearbetning och här ansvarar du över att arbetet lever upp till förväntningarna. Du jobbar både självgående och i lag.

Din profil

Du är trygg i din arbetsroll med minst fem års arbetslivserfarenhet som CNC-operatör/beredare, vilket gör dig självgående. Du är väl bekant med skärande bearbetning och har självklart bra koll på ritningsläsning samt vana av att hantera olika mättdon. Det underlättar om du har erfarenhet av Heidenhain styrsystem. Det är toppen, men inte ett krav, om du har erfarenhet av CAD/CAM och Lean, 5S. Likaså gäller B-körkort och truckkort.

Som person vill vi att du är en driven person som andas noggrannhet. Du behöver uppskatta ett kvalitativt och precisionsbaserat arbete, som vårt företag står för. Det är viktigt för oss att vi trivs med varandra, i vårt lilla sammansvetsade team. Därför vill vi att du är en prestigelös och social person som gärna utbyter idéer och ser positivt på att hjälpa dina kollegor.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Modellteknik

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-09-19

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen