Ansök
nu
Dela
tjänsten

CNC-operatör till PTAB i Kumla

Arbetsgivare:

PTAB

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag:

2023-03-30

Om företaget

Plåtteknik i Kumla AB (PTAB) är en högt rankad legoleverantör med stora internationella kunder. PTAB har bl.a laserskärning, skärande bearbetning (fleroppar och svarvning), kantpressning och svetsning. PTAB samarbetar med ytbehandlingsföretag i närområdet. Företaget är certifierat för svetsning både i svart och rostfritt material. Det ständiga förbättringsarbetet (LEAN) har drivits långt och har enligt PTAB:s stora kunder bra QPI:er (Quality Performance Indicators ). Företaget har en uttalad målsättning att fördubbla omsättningen på 3-5 år. Plåtteknik i Kumla AB är certifierade bland annat mot ISO 9000 och ISO 14000. Läs mer om företaget på www.ptabkumla.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en självgående och socialt kompetent person som har erfarenhet av att arbeta i fleroperationsmaskin och/eller styrd svarv? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då kanske detta är något för dig.

Idag är vi ett härligt gäng med en bra laganda som ser till att våra kunder får de bästa legoprodukterna på marknaden. Nu söker vi dig som vill jobba i ett välstrukturerat verkstadsföretag med god arbetsmiljö. Du behöver vara genuint intresserad av teknik och ha en vilja att utvecklas som CNC-operatör och medarbetare.

Vi söker dig har vana att jobba med fleroperationsmaskiner och styrda svarvar men viktigast är att du är driven och vill utvecklas till en mycket kompetent CNC-operatör. Har du dessutom erfarenhet av att ställa och programmera CNC-maskiner så är det toppen. Du kommer att jobba med produktion i mindre serier och med höga kvalitetskrav.

Som person har du en hög arbetsmoral samt viljan att göra ett bra resultat. Du behärskar svenska språket obehindrat då du kommer att läsa ritningar och instruktioner.

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Alla ska ges möjlighet till den vidareutbildning som behövs. Vi arbetar för att alla ska känna sig välkomna i vårt lagarbete och eftersträvar kontinuerlig förbättring av arbetsmiljön.

Arbetstid är måndag-fredag dagtid.

Har du frågor kring tjänsten?

Då är du välkommen att ringa till Ulrika Goldkuhl på telefon 070-2611505. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 30/3 2023.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

PTAB

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag

2023-03-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

070-261 15 05

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen