Ansök
nu
Dela
tjänsten

CNC-operatörer

Arbetsgivare:

Cicon

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-09-30

Om företaget

Vi på Cicon Mekaniska är legotillverkare av mekaniska produkter som arbetar för rätt kvalitet, hög leveranssäkerhet och god servicekänsla.

Vi strävar efter nära och långsiktiga samarbeten med våra kunder inom verkstadsindustrin.

Till en början arbetade vi mest med automatsvarvning av ledningskomponenter medan idag har vi utvecklas till ett mer komplett företag. Nu bedriver vi skärande bearbetning i de flesta material. Exempelvis stål och aluminium. Efter tillverkad produkt kan vi även ytbehandla, montera och paketera produkten.

Om uppdraget

Best söker nu CNC-operatörer till våran kund Cicon Mekaniska Verkstads AB inom främst fräs men kunskaper inom svarv är även meriterande, det är meriterande om du har stor erfarenhet av programmering. Gärna utav dom vanligaste förekommande styrsystem Siemens, Mazatrol, eller Heidenhain.

Det är en fördel om du har erfarenhet av palettsystem och tillverkning av uppspänningsfixturer samt har kännedom om Lean eller 5S.

Uppdraget kommer starta som inhyrd för att sedan övergå i en anställning hos kunden.

Arbetstiden är dagtid.

Kvalifikationer

Du som person tror vi har arbetat med fräs tidigare även svarv är meriterande. Du är tekniskt intresserad och har en hög arbetsmoral samt viljan att göra ett bra resultat. Det är viktigt att du är självgående, stresstålig, händig och har en hög social kompetens. Du förstår vikten av rätt leverans ut till beställare varför du är mycket noggrann i ditt arbete. Du behärskar svenska språket obehindrat då du kommer att läsa ritningar och instruktioner.

Om arbetsgivaren

Best Bemanning & Rekrytering är ett företag med lokal förankring och lång erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi arbetar inom affärsområdena: Transport, Lager, Industri, Sälj, Administration och Ekonomi. På Best ser vi till varje individs behov och möjligheter. Vår personal är vår viktigaste tillgång. Vi värdesätter din kompetens och personlighet. Hos oss får du vara BEST.

Låter det här som en intressant tjänst för dig?

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig Peter Bogdanov på Best Bemanning & Rekrytering.

Peter@bestbemanning.nu

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Cicon

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-09-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-400 99 15

E-post:

peter@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen