Ansök
nu
Dela
tjänsten

Coach till Best i Eskilstuna

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-10-25

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Bli vår nya kollega i Eskilstuna!

Brinner du också för att göra skillnad och hjälpa människor till nästa arbete? Nu söker vi en coach och handledare för Arbetsförmedlingens upphandling Stöd och Matchning (SToM) där målet är att hjälpa deltagare till sysselsättning, arbete eller studier. På Best Bemanning & Rekrytering jobbar vi som ett coachteam och ser det som en självklarhet att tillsammans lösa de uppgifter som gruppen ställs inför.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I coachningsprogrammet stöttar, motiverar och vägleder vi deltagare mot arbete eller studier. Vi har individuella möten och anordnar seminarier, studiebesök och andra aktiviteter. Vi leder workshops och håller föreläsningar. Som coach ingår administrativa uppgifter som planeringar, handlingsplaner, närvaro och rapporter till Arbetsförmedlingen. Vi upprätthåller även kontakter med handläggare.

Som bemannings- och rekryteringsföretag har vi ett stort kontaktnät och lokal kännedom. Vi skapar kontakter, bland annat företagskontakter, och hjälper deltagare ut i jobb eller praktik. Vi anordnar aktiviteter och leverantörsmöten med uppdragsgivaren.

Är det dig vi söker, eller någon du känner?

Vi söker dig som är strukturerad då planering och uppföljning ingår för coachdeltagare enligt uppdragsgivarens avtalade former och ser till att processbeskrivningen för SToM tillämpas i verksamheten. Tjänsten passar dig som är professionell och flexibel, som vill hantera relationer med uppdragsgivare. Du har också lätt att arbeta i grupp. Vi hjälper varandra i såväl administration som aktiviteter för att ge konsulter och kundföretag den besta tänkbara servicen! Du ska brinna för service eftersom du kommer att möta alla typer av individer med olika bakgrund som vill ha stöttning att komma framåt i arbetssökandet. Dessutom förväntas du ha ett bra nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet i Eskilstuna med omnejd. Det är meriterande om du kan behärska andra språk än svenska och engelska.

 Generella krav

 • Mycket god förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.
 • Mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade ordbehandlings- och presentationsprogram, e-post samt internet.
 • Goda kunskaper i engelska motsvarande Engelska A på gymnasienivå.

Vi ser att du som söker har…

Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom något av följande områden:

 • Arbetsliv
 • Organisation och personalarbete
 • Studie- och yrkesvägledning
 • Företagsekonomi
 • Arbetslivspsykologi
 • Beteendevetenskap
 • Arbetsterapeututbildning
 • Socionomutbildning

För att en utbildning ska godkännas enligt alternativ 1 måste huvudinriktningen på utbildningen ha varit någon av de uppräknade inriktningarna alternativt att huvuddelen av utbildningen har bestått av de uppräknade områdena.

Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under två år.

Eller…

Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

 • Arbetsledning med personalansvar
 • Rekrytering
 • Omställningsarbete för arbetssökande
 • Studie- och yrkesvägledning
 • Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
 • Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
 • Arbete med social- och gruppsykologi
 • Karriärvägledning

Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under tre år.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-10-25

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som medarbetare på Best kommer du att vara en del av vårat team. Det är endast du som sätter gränserna över hur din framtid kommer att se ut och vi hjälper dig gärna på vägen. På Best blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter, vill du vara med?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Feras Zanghaneh

Telefonnummer:

016-400 99 18

E-post:

feras.zanghaneh@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen