Ansök
nu
Dela
tjänsten

Bestcoach till Köping

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2021-12-12

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Nyfiken på andra människor?

På Best jobbar vi med coaching på uppdrag av Arbetsförmedlingen med målet att hjälpa andra till nästa jobb. Som jobbcoach fyller du dagarna med värdefulla möten och samtal. Du coachar deltagare, lär känna dem och deras egenskaper för att sedan matcha mot rätt jobb eller studier. Du förstår säkert att jobbet kräver lika stor dos nyfikenhet som ett utåtriktat förhållningssätt.

Så här jobbar en bestcoach

Inne på kontoret rusar kollegorna omkring. Vi på Best är snabba, precis som vår bransch. Här har du som jobbcoach eget ansvar över dina deltagare, men det finns alltid tid och möjlighet att bolla frågetecken med en kollega. Att matcha rätt är viktigare än att matcha fort.

Ditt jobb är att få coachningsdeltagare närmare arbetsmarknaden – men hur? Du får deltagaren att tro på sin framtid, bygger ett självförtroende som du sedan säljer in hos arbetsgivare. Du jobbar med individanpassade insatser i en process, snarare än punktinsatser. Vissa gånger gäller det att fylla ett kunskapsglapp med praktik eller en utbildning, andra gånger står motiverande samtal och intervjuträning i centrum. Oftast blir det en kombination. Oavsett är du personen som ser till att allt snurrar.

Din profil

Beskriver du dig som en ödmjuk och utåtriktad person som gärna fyller dagarna med personliga möten? Har du en, för den här tjänsten, relevant högskoleexamen eller minst ett års eftergymnasial utbildning? Då kanske du är vår nya jobbcoach. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska – och gärna något mer språk! Dessutom är B-körkort ett krav. Det är toppen om du har koll på det lokala utbudet av studier och arbeten. Vill du fylla vardagen med att lära känna egenskaper som du sedan säljer in på arbetsmarknaden? Då vill vi ha din ansökan nu!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2021-12-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som medarbetare på Best kommer du att vara en del av vårat team. Det är endast du som sätter gränserna över hur din framtid kommer att se ut och vi hjälper dig gärna på vägen. På Best blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter, vill du vara med?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Feras Zanghaneh

Telefonnummer:

016-400 99 18

E-post:

feras.zanghaneh@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Marita Eriksson

Telefonnummer:

073-440 30 60

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen