Ansök
nu
Dela
tjänsten

Coachande säljchef till Svea Pall i Eskilstuna!

Arbetsgivare:

Svea Pall

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-06-05

Om företaget

SVEA Pall är en rikstäckande helhetsleverantör och vi är ett av Sveriges ledande företag inom träemballage och returlogistik. Det självklara valet för företag som vill ha anpassade lösningar med målet att göra deras pallhantering så enkel och kostnadseffektiv som möjligt.

SVEA Pall arbetar med kunder och leverantörer i hela Skandinavien, allt från företag som behöver oss varje dag om året till företag som behöver oss enbart när behovet uppstår. Oavsett så är vi en aktör som andra företag är beroende av för att skala sin verksamhet – och det tar vi med största ansvar i vårt engagemang och i vår leverans.

Din profil

Gillar du försäljning och att utveckla ett team? Gillar du även att utvecklas själv - då har vi ett jobb för dig!

Vi söker nu en innesäljchef till vår kunds verksamhet i Kjula, strax utanför Eskilstuna.

Om företaget

SVEA Pall är en rikstäckande helhetsleverantör med lokalt kunnande inom träemballage. Vi erbjuder kundanpassade lösningar med målet att göra företags pallhantering enkel och mer kostnadseffektiv.

Som innesäljchef kommer du att vara med och bidraga till våra starka tillväxt samt ansvarar du för att leda och coacha ditt team. Ditt ansvar omfattar att driva säljteamet samt våra affärer framåt. Du skapar ett inkluderande klimat, är ett stöd för ditt team och du lägger tid på att lyssna på dina medarbetares behov, är handlingskraftig, agerar och ger rätt förutsättningar för att lösa de problem som finns. Du leder verksamheten genom att vara synlig och när det är tryck på telefonerna, för det är det ibland, är du en del av teamet och är redo att, med telefonen i högsta hugg, fånga upp kundens behov, registrera order och presentera vad vi har att erbjuda. Du är också en del av ledningsgruppen för verksamheten i Kjula och får på så sätt möjlighet att påverka hela verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start efter överenskommelse.

Vem är du?

 • Du har vana från försäljning, gärna inom vår bransch. Även om vi kanske jobbar lite annorlunda än andra bolag i branschen, är det ett plus om du jobbat med försäljning mot logistik kunder.
 • Du har några års tidigare ledarerfarenhet. Du är bra på att engagera och motivera andra och du trivs i en roll där du ges utrymme att coacha och bidra till utveckling för individer. Liksom de produkter vi levererar vet du att även människor behöver näring för att kunna växa och nå sin fulla potential!
 • Du har kunskap i transport emballage. Vi är specialister på det vi gör och en del i din roll är att bidra med din kunskap om detta till ditt team eftersom våra kunder förväntar sig att våra säljare kan allt om de produkter vi säljer.
 • Du älskar att lösa problem. Du är ett stöd för ditt säljteam när de ställs inför problem och du går igång på att tillsammans med ditt team lösa kundens mest kniviga frågor.
 • Du är prestigelös.  Så vi vill att du också är sugen på att hugga i när så behövs.
 • Du har en känsla för struktur och ordning som du gärna kombinerar med din känsla för service och flexibilitet. Du lyssnar in och fångar de behov som kunden eller dina medarbetare lyfter för att ge ännu bättre service till kunden eller göra dagen bättre för alla medarbetare.

 

Vad får du av oss?

 • Stor möjlighet att påverka både din egen och dina medarbetares vardag och hur våra kunder uppfattar oss som leverantör.
 • En familjär, prestigelös och jordnära organisation med korta beslutsvägar där vi gärna provar nya idéer.
 •  Ett team av engagerade och motiverade medarbetare som ofta får positiv återkoppling från våra kunder om deras höga servicenivå.
 • Möjlighet till utveckling, för oss är det är extremt viktiga för att vi ska nå våra mål och därför kommer du att ges möjlighet till många olika ledarskaps utvecklingsinsatser och utbildningar.
 • Kontakt med människor! Du får prata med många olika typer av människor, vilket garanterar en allt annat än grå vardag.
 • Det som du i övrigt kan tänkas behöva så som tjänstepension, friskvårdsbidrag,  frukostmacka, färsk frukt, gott kaffe i mängder.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Svea Pall

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-06-05

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Nu expanderar vi kraftigt och söker därmed förstärkning till vårat kontor beläget i centrala Eskilstuna. Kan vi erbjuda det du önskar i ditt nästa steg och har du själv det som krävs för att lyckas i rollen?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-400 99 15

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen