Ansök
nu
Dela
tjänsten

Controller till Nordkalk

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2023-01-29

Om företaget

Vi bidrar till en ljusare morgondag med vår kalksten. Den ger näring åt jorden som föder oss, renar vattnet vi dricker och luften vi andas och är avgörande för flera kritiska industriella processer, såsom stål- och papperstillverkning. Vår framgång bygger på en solid kalkstensgrund, mer än 120 års historia och på våra 820 människors expertis. Vi är det ledande kalkstensföretaget i norra Europa, med ett betydande fotfäste i Centraleuropa. Vår ägare är brittiska SigmaRoc PLC.

Läs mer om oss på: www.nordkalk.se

Vi söker en erfaren och kvicktänkt person som älskar siffror

Nu när Nordkalks finansiella team i Sverige är i behov av ökad kapacitet ger detta dig med flerårig erfarenhet en chans att komma in i ett spännande industriföretag bland stenhårda proffs med verksamhet på flera orter i Sverige samt ett antal länder i Europa.

I din roll som Controller på Nordkalk är du en del i finansteamet och rapporterar direkt till Överordnad Finansdirektör för norra Europa, som finns i Finland. Du kommer därmed ha kollegor i Sverige, Finland och några andra länder i norra Europa. På plats i Köping har du en kollega i ditt team som arbetar med liknande arbetsuppgifter. Ditt ansvarsområde kommer bli de produktionsorter som tillhör affärsområdet Mainland Sverige.

Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av planerande aktioner inför framtida affärsbeslut för de produktionsorter du ansvarar över. Du kommer bland annat genomföra månatliga rapporter och analyser i diverse olika system, kontrollera budget, göra investeringskalkyler, kontrollera inkommande fakturor i förhållande till leveranser. Dessutom kan det förekomma snabba önskemål från de brittiska ägarna att du skall genomföra efterfrågade prognoser och andra ad hoc - rapporter.

Arbetet inkluderar också medverkan i flera olika projekt och kräver mycket självständigt tänkande. Du behöver också ha förmågan att förstå och hantera flertalet olika mjukvaruprogram, framför allt Microsoft Excel.

Kvalifikationer

För att klara av rollen som Controller på Nordkalk tror vi att du har följande med dig i ”bagaget”:

Rent personligt

I rollen som Controller behöver du som person ha en förmåga att anpassa dig till förändringar. Du behöver vara trygg i dina kunskaper, vara stresstålig då du kan komma att behöva arbeta med korta deadlines. Eftersom du kommer ingå i ett team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt inom teamet.

Är du en kvicktänkt och adaptiv person som kan bidra med nya intressanta perspektiv till finansteamet på Nordkalk, tveka inte att söka tjänsten!

Känner du dig träffad och villig att anta utmaningen? Eller har du kanske frågor? Då är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Alexander Björklund på telefon 079-065 58 99, på Best Bemanning & Rekrytering som arbetar med den här tillsättningen för Nordkalks räkning. Vi vill få in ditt personliga brev och din CV på både svenska och engelska, så snart du bestämt dig för att söka.

Ansöker gör du på www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 29/1 2023. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2023-01-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Alexander Björklund

Telefonnummer:

079-065 58 99

E-post:

alexander.bjorklund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen