Är du vår nästa innesäljare?

Arbetsgivare:

Cramo

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-12-31

Om företaget

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Vi är en helhetsleverantör av maskinuthyrning och hjälper såväl små som stora företag i byggbranschen. För oss är varje medarbetare lika viktig. Samarbetet och kunskapsutbytet mellan olika nivåer ser vi som en förutsättning för hela vår verksamhet. Arbetsetik och miljö är viktiga frågor för oss som följer med i alla led – oavsett om du hyr utrustning eller jobbar på Cramo.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu en innesäljare med passion för service till vår depå i Eskilstuna. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som innesäljare arbetar du med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik, över telefon och även i vissa fall på plats ute hos kund. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter.

Din profil

Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Vi tror att du har erfarenhet från arbete i servicebranschen och eller byggbranschen och att du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.

Vidare är B-körkort ett krav. Du är en van användare av systemstöd då det ingår viss administration i rollen.

Du är affärsmässig och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Cramo

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-12-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Kent Karjer

Telefonnummer:

016-400 99 26

E-post:

kent.karjer@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning och Rekrytering

Företagets
kontakt

Namn:

Maria Forsell

Roll på företaget:

Depåchef

Telefonnummer:

070-262 94 53

E-post:

Maria.Forsell@cramo.com

Företag:

Cramo

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen