Ansök
nu
Dela
tjänsten

Drifttekniker till Flens Byggmaskiner AB

Arbetsgivare:

Flens Byggmaskiner AB

Ort:

Flen

Sista ansökningsdag:

2022-03-27

Om företaget

Flens Byggmaskiner AB grundades av Hans Pettersson genom att han en en varm försommarkväll som i goda byggentreprenörers lag beställde ”Sörmlands första och största mobilkran” – en amerikansk Insley med en lyftkapacitet av 20 ton. Med kranen som ”insats” bildades ett nytt bolag – Flens Byggmaskiner AB.

Bolaget spelade därefter, med sina mobila kranar, en viktig roll i många av de stora och viktiga byggprojekten i Södermanland. Under 1980-talet passerades två milstolpar i firmans historia – egna lokaler på Talja i Flen och förvärvet av Davénkranar. Bolaget har sedan dess kompletterat och förnyat mobilkranar med tornkranar och ett eget montage- och serviceteam.

I juni 2014 ingicks ett investeringsavtal med Elmi Gruppen som har väl etablerade kontakter med landets största byggföretag samt en lång och gedigen kunskap och erfarenhet i byggbranschen.

ELMI Gruppen tillsammans med Flens Byggmaskiner AB ingår i en större koncernstruktur med trygga ägare och stark framtidstro. Tillsammans står de för olika delar av byggprocessen och erbjuder marknaden fler tjänster och produkter i byggprocessen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som drifttekniker hos Flens Byggmaskiner AB har man hela Sverige som arbetsplats men du utgår från verkstadsdepån i Flen. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar, där det ställs höga krav på ansvarstagande och servicetänk. Ditt arbete består främst av att felsöka tornkranar vid driftstopp, felsökning enligt kranens el schema, service samt förebyggande underhåll på kranarna.

Arbetet är emellanåt fysiskt tungt och kommer även ske på hög höjd.

Din profil

För att passa till den här tjänsten som drifttekniker har du någon form av teknisk bakgrund. Du har utbildning inom el samt giltig el behörighet. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete är önskvärt, du kommer även att få en verksamhetsanpassad utbildning för våra kranar.

Du behöver vara bekväm med arbete på hög höjd. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Tycker du om att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och trivs i ett bolag med god stämning där det händer mycket? Då kan detta vara jobbet för dig!

För att trivas i denna roll har du ett genuint tekniskt intresse och viljan att lära dig nya saker. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, flexibel och tycker om att samarbeta tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Flens Byggmaskiner AB

Ort:

Flen

Sista ansökningsdag

2022-03-27

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-4009915

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

016-400 99 24

E-post:

mattias.hoglund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen