Ansök
nu
Dela
tjänsten

Erfaren och driven ekonomiansvarig rekryteras till Aquadus VVS AB i Eskilstuna.

Arbetsgivare:

Aquadus VVS AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-07-07

Om företaget

Aquadus VVS AB grundades 2000 och har idag 35 anställda med en omsättning på ca 88 miljoner kr. Företagetet arbetar mot fastighetsbolag, industriföretag, bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare. Aquadus utför även energibesparingsåtgärder i fastigheter, optimering av värmesystem, installation av värmepumpar, installation och byte av fjärrvärmecentraler och värmepannor.
Sedan januari 2019 ägs bolaget till 100 procent av Instalco Intressenter AB.
Instalco omsätter ca 4 miljarder och äger för närvarande ca 55 installationsföretag i Norden inom el, VS, ventilation, kyla, sprinkler och industrirör.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du genuint intresserad av ekonomi och vill jobba i ett företag med stark entreprenörsanda?

Vill du jobba med helheten tillsammans med trevliga arbetskamrater på en härlig arbetsplats?

Vi söker nu en erfaren och driven ekonomiansvarig till vårt kontor i Eskilstuna, där du kommer att arbeta nära våra projektledare och vår vd. Vi erbjuder en ombytlig vardag i en inspirerande miljö där du är delaktig i hela processen från start till mål.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att arbeta med löpande redovisning, avstämning och reskontrahantering. Du kommer att arbeta med kund och leverantörsreskontra, övergripande ansvar för löneadministration för såväl tjänstemän som kollektivanställda, inklusive pensioner och försäkringar.
Ansvarig att göra månads-, årsbokslut och årsredovisningar för bolaget med rapportering till den börsnoterade ägaren Instalco.

Samprognos- och budgetarbete samt uppföljning av detta. Vidare arbetar du aktivt med att utveckla kommunikationen av ekonomisk information internt, med syfte att öka kunskapen och förståelsen hos organisations medarbetare kring vad som driver verksamheten och hur olika ekonomiska faktorer kan påverkas.
Du kommer även att vara delaktig i att utveckla företagets olika ekonomiska processer, metoder och verktyg för att bidra till en organisation som ligger i framkant.
Utöver detta kommer du även att stödja organisationen i olika projekt med administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomi med några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du tidigare arbetat självständigt på mindre eller större företag i bygg och/eller fastighetsbranschen. Rollen innebär en hel del interna och externa kontakter så god kommunikativ förmåga i svenska är viktigt, i både tal och skrift. Vi arbetar främst i affärssystemet Hantverksdata.

Du som söker är en noggrann och strukturerad person som självständigt driver ditt arbete. Vi vill att du är flexibel, engagerad och prestigelös samt tar egna initiativ för att förbättra och effektivisera dina ansvarsområden. Vi tror också att du är en serviceinriktad och positiv person som trivs med utmaningar.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Aquadus VVS AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-07-07

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi hanterar ansökningar löpande så ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-4009913

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen