Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ekonom med administrativt ansvar

Arbetsgivare:

Örebrokompaniet

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-06-18

Om företaget

Örebrokompaniet är Örebros marknadsbolag och har uppdraget att leda och samordna platsvarumärket Örebro. Vi är specialister på marknadsföring, kommunikation, evenemang, turism, värdskap, destinationsutveckling, stora möten och mycket mer. Örebros värdeord är kreativitet, handlingskraft och tillgänglighet samt att allt är möjligt. Vi som arbetar på Örebrokompaniet är bärare av varumärket. Det innebär att vi har en arbetsplatskultur där dessa värdeord genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande ekonomiuppgifter inkl kund- och leverantörsreskontra. Du ansvarar även för att upprätta budget och bokslut likväl som att följa upp vår ekonomi och resultat mot den lagda budgeten. Du arbetar med uppföljning och redovisning av externa medel och projekt. Du arbetar självständigt och triggas även av problemlösning, att göra analyser och att utvärdera ekonomiska resultat.

I rollen som ekonom hos oss arbetar du också med att ge stöd och service till budgetansvariga på olika nivåer i ekonomi- och planeringsfrågor.

Den andra delen i den här rollen innebär allmänna administrativa arbetsuppgifter, bland annat att förbereda möteshandlingar till styrelsemöten samt att skriva styrelseprotokoll. Du kommer även att sammanställa tidrapporter, semestrar och andra ledigheter.

Du ansvarar för bolagets arkivering, diarieföring, och har ett allmänt kontorsansvar. Alla dessa olika arbetsuppgifter kräver en noggrann, effektiv och serviceinriktad personlighet, vilket vi ställer höga krav på.

Kvalifikationskrav

Ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet av ekonomiadministration. För anställningen krävs god datorvana samt goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska. Du ska uppskatta samarbeten likväl som du även arbetar självständigt, har god initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt är andra viktiga egenskaper för denna anställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en anställning på 100%. Kollektivavtal finns. Placeringen är på Örebrokompaniets kontor i Örebro. Tillträde önskas snarast.

Känner du dig träffad och vill anta utmaningen? Eller har du kanske frågor kring rollen? Hör då av dig till Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-618 06 75. Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 18/6 2022.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Örebrokompaniet

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-06-18

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen