Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ekonom

Arbetsgivare:

Argum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2023-09-10

Om företaget

Argum är en specialiserad juristbyrå som erbjuder Sveriges jord- och skogsägare juridisk och ekonomisk rådgivning. Byrån är ledande inom sitt verksamhetsområde och har ett brett samarbete inom sin bransch. Byrån har fyra kontor med sammanlagt elva medarbetare, varav fyra på kontoret i Örebro. Övriga kontor finns i Stockholm, Göteborg och Linköping.

Din profil

Vi tror att du har en universitet/högskoleexamen inom ekonomiområdet eller motsvarande erfarenhet samt ett antal års erfarenhet av ekonomiarbete. Vem du är och vad du gör har företräde framför höga betyg. Idag använder vi affärssystemet Fortnox. Har du tidigare erfarenhet av det blir din start enklare.

För att trivas i rollen som ekonom hos oss är du prestigelös, vi hjälps alla åt med vad som kan komma upp under våra arbetsdagar. I vår platta organisation med högt i tak strävar vi efter att ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Du bör gilla utmaningar och ha en förmåga att ta ansvar. I ditt arbete tycker du om ordning och reda och motiveras av att vara en del av ett bra arbetslag. Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du har en god förmåga att sätta dig in i nya situationer och har en positiv inställning i allmänhet. Affärsinriktad, kommunikativ och nyfiken på att lära känna våra verksamheter är andra ord som beskriver dig.

Låter det här som ett jobb för dig?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-261 15 05.

Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 10/9 2023. Urval kan komma att ske under ansökningstiden.

Tjänsten är på heltid, start enligt överenskommelse.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Argum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2023-09-10

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

070-261 15 05

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen