Ansök
nu
Dela
tjänsten

Redovisningsekonom med ordning och reda till Protools

Arbetsgivare:

Protools

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-06-23

Om Protools

Protools har under lång tid varit en ledande leverantör av professionella verktyg och infästningsmaterial på den svenska marknaden. 2019 fick bolaget nya ägare och bytte då namn till Protools. Från att tidigare haft ett utbud av främst spikpistoler, spik och skruv utökades produktportföljen med ett bredare sortiment och fler varumärken. Samtidigt började Protools fokusera på ökad tillgänglighet, mer uppmärksamhet kring företaget och fler kundgrupper.

Genom ett rejält lagersortiment, hög servicenivå och stora kunskaper om produkter och tillvägagångssätt vill Protools hjälpa kunderna att genomföra sina olika projekt. Målsättningen är att bli Sveriges ledande digitala leverantör av professionella verktyg och infästningsmaterial. Protools vill ligga i framkant och leda den digitala utvecklingen i branschen och därmed göra det enklare, tydligare och tryggare för kunderna att handla när det passar just dem.

Vi på Best Bemanning och rekrytering är glada över att vi har fått förtroendet att stötta dem i arbetet att finna nya kollegor till sitt härliga team som i Eskilstuna finns på Västerleden 50.

Om rollen

I rollen som redovisningsekonom innebär att du sköter den löpande bokföringen, in- och utbetalningar, avstämning av balanskonton. I rollen idag förbereder vår ekonom årsbokslutet, är detta något du kan och vill göra själv så finns de möjligheterna. Du ser till att arbetsgivaravgifter, skatter och moms deklareras och betalas in i tid och skapar inkomstdeklarationer.  Du är en del av ett team som alla jobbar för att utveckla och skapa tillväxt i företaget. De andra arbetar med andra uppgifter såsom inköp, försäljning, webbshop m.m. Du tar ansvar för ekonomin och det administrativa.

Vi är ett litet företag och hjälps åt för att få kontoret till en trivsam arbetsplats. Här får du en nyckelroll, men är samtidigt behöver du vara prestigelös.

Den löpande bokföringen görs i Visma Business. De löpande administrativa bitarna är allt ifrån betalningspåminnelser, resejournaler, avstämningar mot Skatteverket, momsredovisningar, lageravstämning, fakturaavstämning. Varje månad hanterar du lönen i Hogia. Säkert kommer andra arbetsuppgifter dyka upp på vägen beroende på vår utveckling och vilka styrkor och kompetenser som du kan bidra med in i vår organisation.

Vi är ett sammansvetsat team och det innebär att vi behöver stötta varandra i olika arbetsuppgifter. Protools befinner sig i en tillväxtfas och i nuläget är vi en liten organisation, vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomiarbetet - att du känner dig trygg inom alla moment. Vår kollega går i pension i höst och vårt önskemål är att hitta en ny kollega som kan ta över hennes arbetsuppgifter.

Att ha denna roll kräver att du är analytisk, noggrann, välorganiserad, duktig på siffror samt ha goda kunskaper i Excel.

Vi tror att du är ansvarstagande och för vår del kan vi erbjuda möjligheten till distansarbete, även om det är trevligt med fler kollegor på kontoret. Beroende på belastning kan vi även erbjuda att du arbetar deltid. För oss är det viktigaste att arbetet blir utfört på rätt sätt och att deadlines hålls. Har du arbetat i Visma Business är det en fördel, men systemvana från något annat ekonomiprogram är ett krav.

Ta chansen att söka redan idag!

Visst låter det som en spännande tjänst? Har du frågor kring tjänsten är Du välkommen att ringa rekryteringskonsult Sofie Andersson, Best Bemanning & Rekrytering på tel 016-542 90 10. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast, dock senast 23/6 2023. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Protools

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-06-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-5429010

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen