VSK fotboll söker ekonom

med ansvar för ekonomi och kansli

Arbetsgivare:

VSK Fotboll

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2024-01-19

Om klubben

VSK Fotboll är Västerås fotbollslag med en lång historia som sträcker sig tillbaka 119 år i tiden. Från att traditionellt varit en klubb för stadens arbetare har VSK idag vuxit till att attrahera människor från stadens och närområdets alla hörn. VSK Fotboll präglas av en ständig strävan att förbättra sig. Vi jobbar hårt med utbildning av våra ledare, forma våra barn- och ungdomsspelare till goda spelare och människor samt skapa excellens i våra representationslag – allt i en anda där klubbens värdeord hålls i fokus: Glädje – Gemenskap – Ansvar.

Om tjänsten

Som Ekonom med ansvar för kansliet hos oss på VSK Fotboll kommer du att ha en central roll i att allt som rör VSKs löpande verksamhet. Du kommer vara ansvarig för den löpande ekonomin och sköta bokslut, betalningar, avtal m.m. men där du jobbar i team tillsammans med klubbchef samt ekonomiansvarig i styrelsen. Har du en erfarenhet från lönehantering kan även det delvis ingå i rollen.

Utöver rollen som Ekonom är du ansvarig för vårt kansli och administrerar och stöttar hela vår verksamhet. På kansliet arbetar många funktioner, från klubbchef till materialare. Du kommer att fungera som navet för den administrativa delen och vara den primära kontaktpersonen för kommunikationen för många parter inom och utanför föreningen. I rollen ingår även att, tillsammans med andra inom föreningen, att hantera och utveckla våra digitala verktyg, exempelvis Fortnox, Lime, Laget.se m.fl.

Inom föreningen finns även servicekoordinator som sköter stora delar av administrationen runt ex. Barn & Ungdom och planbokningar, material m.m.

Tjänsten innebär att du kommer vara involverad och koordinera stora delar av administrationen runt VSK, vilket innefattar allt från medlemsregister, lagkonton, eventbokningar i våra lokaler, rapportera om matcharrangemang, försäljning, publik och personal. Du kommer tillsammans med övriga teamet och ansvariga inom varje del av föreningen, såsom Herr/Dam/Akademi/Barn och Ungdom, koordinera och utveckla en väl fungerade kansli- och administrationsfunktion in om VSK – en viktig del för att klubben ska kunna ta nästa steg.

Om dig

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du som söker har ett stort intresse för föreningslivet, sporten och fotbollen. Du har goda ekonomiska kunskaper, även om också det finns kunskap och stöd inom föreningen som kan hjälpa dig att utvecklas och växa i rollen.

Vi söker dig som är nyfiken, har lätt för att se vad som behöver göras och som på ett kreativt sätt hittar nya lösningar men som alltid värdesätter ordning och reda samt effektiva administrativa flöden. Du har förmågan att ta egna initiativ och att självständigt prioritera, strukturera och driva ditt arbete. Det är även viktigt att du är en relationsbyggande och lyhörd teamplayer som har lätt för, och tycker det är roligt, att skapa kontakt med alla olika typer av människor.

Du talar och skriver svenska obehindrat och hanterar med enkelhet Officepaketets program. Körkort är ett krav då du ibland reser i tjänsten. Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Vi gör ett urval löpande och bokar in intervjuer. Vi ser fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med vår långsiktiga partner Best Bemanning & Rekrytering.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

VSK Fotboll

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2024-01-19

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi gör ett urval löpande och bokar in intervjuer. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mårten Johansson

Telefonnummer:

021-440 30 62

E-post:

marten.johansson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen