Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ekonomiansvarig

för ett av våra dotterbolag

Arbetsgivare:

Stille

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-01-31

Om företaget

Dagens Stille är resultatet av närmare 180 år av innovation i hälso- och sjukvårdens tjänst, allt sedan Albert Stille grundade företaget 1841. Vi har sedan starten tillverkat och marknadsfört kirurgiska instrument av yppersta premiumkvalitet vilka underlättar arbetet för kirurger, samt gjort nya typer av ingrepp möjliga. Stilles vision är, att våra produkter ska skapa förutsättningar för kirurgisk perfektion: ”Surgical Perfection. For Life”.

Vi är en internationell organisation med försäljning över hela världen, vi har egna bolag i bland annat USA, Tyskland och Schweiz. Stille är världsledande inom sin bransch och har produktion både i Torshälla, Schweiz och USA.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I denna roll får du ta helhetsansvar för ett av våra bolag. Du arbetar självständigt med hela den ekonomiska uppföljningen från löpande bokföring till bokslut och lönsamhetsuppföljning. Du arbetar även med förbättringsprocesser, kvalité och lönsamhetsanalyser. Du är en del av vår ekonomiavdelning så det kan förekomma ytterligare arbetsuppgifter utöver ansvaret för dotterbolaget.

Du kommer att medverka i att utveckla rutiner och processer inom vår verksamhet. Vi är ett team på 5 personer som arbetar med ekonomi, tillsammans hjälps vi åt för att få allt att fungera. Du kommer i din roll som ekonomiansvarig inte ha något personalansvar och du rapporterar till vår Head of group accounting.

Resor i tjänsten kommer att förekomma ca 5-6 gånger/år. Kunskap i tyska är en stor fördel. Engelska och svenska är ett krav.

Är du en person som tycker om att ta ansvar, är självständig och älskar att göra ekonomiska uppföljningar och analyser. I arbetet ingår att arbeta mot deadlines för månads- och årsbokslut samt rapportera till bolagets VD.

Stille har sitt huvudkontor i Torshälla, som du utgår från. Stille är ett börsnoterat företag med tillväxtplaner, så vill du växa i din roll som ekonom så finns alla möjligheter.

Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete där du har stor möjlighet att påverka din karriär. Du kommer att hantera den löpande bokföringen till bokslut och rapportering samt budget och analyser. Kunskaper om IFRS och K3 är en fördel men inte ett krav.

Din profil

Vi ser gärna att du har arbetat med ekonomi på ett mindre bolag eller så har du arbetat hos en redovisningsbyrå. Du förstår och kan utföra hela kedjan och är nyfiken på vad som påverkar siffrorna och vilka förbättringar som behöver göras. Du är självständig och ambitiös och drivs av viljan att utveckla företaget och dess processer.

Relevanta erfarenheter och kunskaper för tjänsten

  • Civilekonom eller motsvarande utbildning.
  • 4-6 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi/bokföring
  • Utmärkt analytisk förmåga
  • God systemerfarenhet (ERP-system) helst Monitor
  • Avancerad användare av Excel
  • Flytande svenska och engelska är ett krav, tyska är meriterande.

Låter det intressant – sök tjänsten redan idag!

Best Bemanning och Rekrytering är tacksamma över att få förtroendet att hantera denna rekrytering till Stille i Torshälla.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Stille

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-01-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ses fram emot din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

076-8012939

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen