Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ekonomiassistent med intresse för ekonomi och löner

Arbetsgivare:

BASAB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2023-02-26

Om företaget

BASAB startades 1981 och har lång erfarenhet av miljötransporter. Vi har kontinuerligt växt för att idag bestå av ett sjuttiotal anställda och ett sextiotal fordon i vagnparken. Våra bilar rullar varje dag året runt och utför samhällsnyttiga uppdrag. Vi samlar in avfall och källsorterat material och verkar för högsta möjliga återvinning. Dessutom förser vi kunder med viktigt gods. Vi är medlemmar i Närkefrakt ekonomisk förening, via dem kör vi sedan åt flera olika uppdragsgivare. Av dessa är Stena Recycling vår största samarbetspartner. Läs mer om oss på www.basab.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Märit går i pension - nu söker vi hennes efterträdare.

Nu söker vi dig som vill bli en viktig nyckelperson i vår verksamhet. I den här rollen kommer du att arbeta bland annat med löpande bokföring, kontoavstämningar, moms, skatter, kund- och leverantörsreskontra samt dagligen arbeta i vårt lönesystem med uppdateringar gällande dagens bemanning. Då det är ett mindre kontor på fem personer kommer du även jobba med övriga allmänna göromål vid behov såsom svara i telefon, posthantering, inköp av kontorsmaterial mm.

Din profil

Som person är du prestigelös och flexibel. Du tycker om att arbeta med siffror och är noga och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med andra men trivs även i en självständig roll.
Vi tror att du har minst gymnasieutbildning och gärna någon form av påbyggnadsutbildning inom ekonomi eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift och behärskar Office-paketet väl, främst Excel och Word. Vi arbetar i affärssystemet Visma.
Uppdraget är till en början en bemanning via Best Bemanning och Rekrytering, med mycket goda möjligheter att övergå till anställning direkt hos BASAB i Örebro.
Tjänsten är på 100%, arbetstider kl.7.00–16.00 måndag–fredag.

Låter det här intressant?
Har du några frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 019-12 60 01.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 26/2 2023. Men sök redan idag då urvalet sker löpande.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

BASAB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2023-02-26

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

019-12 60 01

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen