Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ekonomichef, CFO till Flens Byggelement

Arbetsgivare:

Flens Byggelement

Ort:

Flen

Sista ansökningsdag:

2022-07-06

Om företaget

Flens Byggelement tillverkar och levererar prefabricerade utfackningsväggar i trä och plåt till byggindustrin. Vi har idag ca 80 medarbetare i vår produktionsanläggning och huvudkontor i Flen, Södermanland. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik.
Sedan starten av bolaget, år 2009, har Flens Byggelement ett tätt samarbete med de flesta större och mellanstora byggföretag i Sverige och har genom åren levererat ca 100 000 – 130 000 m² väggelement per år. Många av bolagets produkter är idag är P-märkta och standardiserade för att effektivisera kundernas logistik.

För oss är kvalitet ett nyckelord som genomsyrar hela vår verksamhet. För att upprätthålla en hög kvalitet arbetar vi på Flens Byggelement med ständiga förbättringar och med medarbetarna i fokus. Det tror vi leder till nöjda kunder och en arbetsplats med variation, engagemang och en lättsam atmosfär.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för bolagets ekonomiska medel och löpande bokföring. Du leder arbetet på avdelningen Ekonomi och projektadministration som ansvarar för ekonomiadministration, löpande redovisning inklusive finansiell redovisning till årsredovisningen, bokslut, tidredovisning och fakturering. Avdelningen ansvarar också för transport och tullhandlingar samt samordnar arbetet med leveranstidplaner och kommunikation med kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Representant i företagets ledningsgrupp
  • Analysera det ekonomiska utfallet samt driva budget- och prognosarbetet
  • Ansvar för koncernrapportering
  • Framtagande av ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Personalansvar för 2 medarbetare i Projektadministrationen
  • Ansvar för löneadministration

Som ekonomichef förväntas du leda, utveckla och företräda bolaget både internt och externt. Du motiveras av att driva verksamheten effektivt och skapa bra arbetsvillkor och utvecklingsmöjligheter för dina medarbetare.

Vad söker vi?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av att ansvara för en ekonomiavdelning. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Monitor och Visma ser vi det som meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att växla mellan detaljfokus och en strategisk överblick.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med dokumenterad ledarerfarenhet. Som person är du lösningsorienterad och du trivs i en bred roll där du får vara med och påverka och utveckla, både företaget och dig själv. Du är trygg både i din kunskap och person och har en hög kommunikativ förmåga samt lätt för att skapa relationer med andra människor. Du är självgående, strukturerad och noggrann med en analytisk förmåga.

Kontaktpersoner

Vid frågor angående tjänsten kontakta:

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Flens Byggelement

Ort:

Flen

Sista ansökningsdag

2022-07-06

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

E-post:

mattias.hoglund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen