Engagerad ekonomichef till ägarledd koncern

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2023-09-30

Om företaget

Sandåsagruppen är ett modernt familjeföretag med lång historia och stark tillväxt. Sandåsa Timber AB består av en träförädlingsanläggning i Strängnäs och två sågverk i Katrineholm och Åkers Styckebruk. I Sandåsagruppen producerar vi dessutom pellets i vår fabrik i Katrineholm under namnet Forssjö Pellets. Vi är centralt belägna i Mälardalen med bra kommunikationer och täta förbindelser till våra omgivande större städer. För oss betyder långsiktiga relationer mycket, både med leverantörer och kunder.

Om rollen

Vi söker en erfaren och engagerad ekonomichef för att stärka vårt moderna trävaruföretag och du kommer att vara en nyckelfaktor i vår fortsatta tillväxt och utveckling. Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse och en nyfikenhet för att förstå och påverka verksamhetens ekonomiska resultat. Hos oss blir du en del av ett tryggt och framgångsrikt familjeföretag som siktar framåt!

I rollen som ekonomichef kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomiska funktioner. Du kommer att leda ekonomistyrningen, analysera nyckeltal och bidra till strategisk planering. Vidare kommer du att ansvara för budgetering och prognosering samt utföra årsvisa tjänster som bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration. Genom att leverera finansiell rapportering kommer du att ge viktig information till ledningen, styrelsen och övriga delar av organisationen.

Som ekonomichef kommer du att vara den primära kontaktpersonen för externa parter såsom banker, revisorer och samarbetspartners inom ekonomi. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa effektiva och utvecklingsbara ekonomiska processer. I din roll kommer du att ha personalansvar för medarbetare inom ekonomi och lön, och vara ansvarig för att leda och motivera ditt team.

Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Meriterande är erfarenhet från en liknande roll inom en ägarledd koncern med tillverkande verksamhet, där du har bidragit till att säkerställa lönsamhet, effektivitet och tillväxt.

Intervjuer sker löpande!

Om Arbetsplatsen

Vi brukar säga att vi är det lilla företaget i det stora, vilket ger dig möjlighet att vara involverad i hela kedjan när vi tar tillvara på allt från skogen och bidrar till ett mer hållbart samhällsbyggande – helt utan spill! Det vi kan erbjuda är en spännande och utvecklande roll i en verksamhet med varma värderingar och en familjär kultur. Du kommer att få möjlighet att bidra till den fortsatta framgången i vår verksamhet som har en lång tradition. För oss är det viktigt att du trivs och här får du förtroende att både utveckla och utvecklas.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2023-09-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Maria Törngren

Telefonnummer:

016-400 99 11

E-post:

maria.torngren@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

073-4151311

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen