Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ekonomichef med brett ansvar i ett internationellt framgångsrikt företag

Arbetsgivare:

EPC Sverige AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-02-12

Om företaget

EPC Sverige AB är en rikstäckande sprängämnesleverantör som har sin tillverkning och huvudkontor i utkanten av Eskilstuna. EPC Sverige AB omsätter cirka 300 miljoner kronor och har drygt 70 anställda, varav cirka 20 i Eskilstuna. EPC Sverige AB är en del av den franska koncernen EPC Groupe med säte i Paris.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Här finns möjligheten till ett varierande arbete inom ekonomi som kräver en person som både kan arbeta strategiskt och operativt. Det är ett framgångsrikt företag som fortsätter att växa och utvecklas på den svenska marknaden. Du rapporterar till dina kollegor i UK och huvudkontoret ligger i Paris. Så du har ett ben internationellt och ett ben i gruvan.  Du kommer att ha ansvaret för bokslutet, du har personalansvar för 4 duktiga medarbetare på kontoret utanför Eskilstuna. Resor förekommer i tjänsten – låter det intressant – läs vidare nedan och sök tjänsten redan idag!

Huvuduppgifter

Du kommer ansvara för företagets månads och årsbokslut samt upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer. Det dagliga arbetet innebär personalansvar och ledning för verksamheten på kontoret i Eskilstuna. Du gör en löpande rapportering till koncernen samt leder arbetet vid budget och framtagning av ekonomiska prognoser. Vi står inför investeringar – där det kräver noggrann uppföljning. Du stöttar organisationen för att ta fram relevanta nyckeltal samt stöttar vid prissättning av större projekt. Att arbeta med förbättringar inom ekonomi, processer, affärssystem är naturligt för dig.

Din profil

Du är en person som gillar att vara operativ och engagera dig i företaget, det är alltifrån bokslut till uppföljning av finansieringar eller att göra lönsamhetskalkyler. Du måste vara självgående och ha en flexibilitet då tjänsten är bred och dagarna ser olika ut. Du har ett personalansvar för ett mindre team som arbetar på kontoret med alltifrån logistik, inköp, leverantörsreskontra och löner. Att skapa en bra dynamik på arbetet men också skapa förtroende internt vid rapporteringar och kalkyleringar.  De personliga egenskaperna väger tungt för denna tjänst.

Relevanta erfarenheter och kunskaper för tjänsten:

Har du dessutom erfarenhet från tillverkningsföretag och arbetat med att arbeta på ett internationellt företag är det meriterande.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

EPC Sverige AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-02-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-3160188

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen