Ansök
nu
Dela
tjänsten

Vi söker elektriker för anställning omgående

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Gotland

Sista ansökningsdag:

2020-03-29

Om företaget

Nordkalk presenterar stolt Björka Mineral AB som det senaste tillskottet i koncernen. Björka är experter på vit dolomit. Deras produkter, inriktade mot byggsektorn, sträcker sig även till jordbruk och miljö. Med anläggningar i Glanshammar, Sala och Larsbo, är Glanshammars anläggning känd för sin underjordiska gruvdrift. I företaget är sammanlagt ca 50 personer anställda i både brytning och produktion.

Nordkalk är en ledande leverantör i Nordeuropa av kalkstensbaserade produkter. De erbjuder nödvändiga råmaterial till ett stort antal industrier, såsom pappers- och cellulosaindustrin, stål- och gruvindustrin samt bygg- och kemiindustrin. Deras lösningar bidrar till renare luft och vatten liksom en ökad produktivitet inom lantbruket. Med värderingar som öppenhet, rättvisa, anspråkslöshet, tillit och respekt – vägleds personalstyrkan tillsammans mot gemensamma mål. Företaget fokuserar på att skapa en bra och säker arbetsplats, på att producera säkrade råvarureserver samt att kontinuerligt förbättra sin verksamhet över tid. Nordkalk har produktion på mer än 20 orter i Östersjöregionen, Centraleuropa, Norge och Turkiet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Industrielektriker kommer du att arbeta med normala underhållsarbeten av företagets produktionsutrustning, varav förebyggande underhåll kommer blir en viktig del i ditt arbete.

I arbetet ingår EL-stöd av produktion, driftsättning och intrimning av nya maskiner och anläggningar, såväl som kontinuerliga förbättringsuppgifter och medverkan vid projektering av ny utrustning och maskinförbättringar.

Arbetet kan komma att ske på höga höjder och i trånga utrymmen samt både inom- och utomhus.

Din profil

Du som söker har godkänd utbildning inom El/Automation eller alternativ utbildning som värderas likvärdig. Kunskaper i elektronik, reglerteknik samt industriautomation.

  • B-körkort är ett krav
  • Svenska i tal och skrift är ett krav, engelska är meriterande
  • Minimikrav att du har erfarenhet av arbete med starkström under handledning av behörig elinstallatör, under minst 1 år.
  • Meriterande om du har allmän behörighet.
  • Meriterande om du har arbetet tidigare inom processindustrin samt har svets- och lödkunskaper.
  • Meriterande om du har mastintyg och heta arbeten intyg.
  • Meriterande om du har intyg/utbildning på gaffeltruck, hjullastare och mobila arbetsplattformar.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Vi värdesätter din vilja att vara med att utveckla och förbättra anläggningen utöver det vardagliga underhållsarbetet.

Arbetstiden är diskontinuerligt 2-skift (38 h/v), beredskap kan ingå.

Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tillämpar drogtester och provanställning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Best Bemanning & Rekrytering AB

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Gotland

Sista ansökningsdag

2020-03-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Marita Eriksson

Telefonnummer:

021-440 30 63

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen